او در پاسخ به سوال دیگر باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تاثیر سرشماری عمومی کشاورزی بر اجرای مصوبه الگوی کشت و تنظیم بازار افزود: آمار و داده هایی که از میزان تولید در اختیار داریم با آماری که از این سرشماری بدست می آید، می تواند در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی درخصوص تامین امنیت غذایی کمک کند.
برادری با بیان اینکه بخش کشاورزی سهم قابل توجهی در اقتصاد کشور دارد، افزود: این سرشماری کمک می کند که داده های کشاورزی به هنگام باشد و بتواند برای برنامه ریزی صحیح موفق عمل کند.
رئیس جهاد کشاورزی تهران ادامه داد: داشتن اطلاعات مورد نیاز به منظور برنامه ریزی برای 10 سال آینده مستلزم آن است که سرشماری عمومی کشاورزی اتفاق بیفتد، براین اساس سعی مان برآن است که هم افزایی خوبی با سازمان مدیریت، استاندارد و سایر دست اندرکاران این حوزه اتفاق بیفتد و از کشاورزان تقاضا داریم که نهایت تلاش و همکاری را با آمارگیران داشته باشند.
او افزود: امسال یکی از رویکردهای ما برای نخستین بار این است که ستاد سرشماری در حوزه های مراکز دهستان یا جهاد کشاورزی شهرستان ها باشد که این امر اطمینان کشاورزان را جلب می کند تا همکاری بهتری داشته باشند و در صورت مغایرت با آمار و اطلاعات، آنها را حل و فصل خواهیم کرد.
برادری در پایان گفت: در سرشماری کشاورزی هرنوع امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری که در اختیار داریم را در اختیار آمارگیران قرار می دهیم تا بهره گیری بهتری بوجود بیاید و برنامه ای که برای این موضوع در نظر گرفته شده است در سطح کشور نهادینه شود.