به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، ناهید حیدری در نشستی که با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شریف در محل این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کارآفرینی و تقویت فرهنگ تولید یکی از نیازهای اجتنابناپذیر جامعه امروز است و تامین اجتماعی و دانشگاهها در ترغیب و توسعه فرهنگ تولید، نقش اساسی دارند.
وی ضمن بیان تاریخچه، اهداف و ماموریتهای سازمان تامین اجتماعی، گفت: در حال حاضر بیش از 42 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش حمایتهای تامین اجتماعی قرار دارند و این سازمان دومین تامینکننده و اولین ارائهدهنده خدمات درمانی در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی سازمانی نیست که صرفا دفترچه درمانی تولید کند. اهمیت اشتغال و تولید، ایجاد امنیت اجتماعی، آرامش و آسایش نیروی کار و افزایش بهرهوری، شاخصهایی هستند که با نحوه عملکرد تامین اجتماعی در هر کشوری مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ، اهمیت کار سازمان تامین اجتماعی را فراتر از اهداف هر سازمانی برشمرد و افزود: اگر تنها یک روز خدمات درمانی تامین اجتماعی متوقف شود یا بازنشستگان این سازمان تنها کمتر از 20 روز حقوق دریافت ننمایند، شاهد بروز مشکلات خواهیم بود.
وی افزود: در جهان امروز هرگونه توسعه اقتصادی- اجتماعی بدون حمایتها و اهداف تامین اجتماعی، امری اجتنابناپذیر است.
حیدری با اشاره به عملکرد و خدمات 4 ساله تامین اجتماعی به جامعه هدف، گفت: طی 4 سال گذشته اقدامات خوب و شایستهای در راستای بهینهسازی خدمات در این سازمان صورت گرفته و خدمات زیربنایی آن با توجه به تاکیدات دکتر نوربخش، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و با ایجاد نهضت آی. تی و ارائه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی، توسعه چشمگیری داشته است.
وی ویژهگرایی را یکی از راهبردهای افزایش رضایتمندی و ارتقای سطح ارائه خدمات به کارفرمایان خوشحساب از جمله فرهیختگان و اساتید علمی دانشگاهها دانست.
حیدری توسعه تامین اجتماعی را حاصل مشارکت شرکای اجتماعی دانست و تاکید کرد: رشد و توسعه تامین اجتماعی در کشور حاصل مشارکت شرکای اجتماعی از جمله دانشگاهیان، اساتید دانشگاهها و فرهیختگان است و برای بهبود روابط، تعامل و همکاری و گسترش آن که دستاوردهای بیشماری دارد، از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
دکتر محمود فتوحی، نیز در این نشست اظهار کرد: دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از نهادهای پژوهشی پیشرو کشور، مجموعه گستردهای از خدمات فناورانه و ارزشآفرین را در حوزههای گوناگون مهندسی و مدیریتی به صنعت و جامعه ارائه مینماید و هماکنون بیش از 40 واحد خدمات فناوری در حوزههای تخصصی مختلف تاسیس شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به قدمت این دانشگاه و نقش آن در توسعه آموزشی کشور گفت: دانشگاه صنعتی شریف حدود 50 سال پیش تاسیس شد و تاکنون بیش از 50 هزار نفر از این دانشگاه با مدرک دکترا و کارشناسی ارشد فارغالتحصیل شدهاند.
وی گفت: بیش از 80درصد از اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور از فارغالتحصیلان این دانشگاه هستند و این حضور میتواند نقش تعیینکنندهای در نهادهای اجتماعی، آموزشی و اقتصادی کشور داشته باشد.
دکتر فتوحی تعامل با سازمانها از جمله سازمان تامین اجتماعی را در بهبود روابط کار و توسعه فرهنگ تولید و کارآفرینی بسیار سازنده دانست و گفت: این دانشگاه آمادگی آن را دارد که در کارهای پژوهشی سازمان تامین اجتماعی نیز همکاری داشته باشد.