به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، عباس رشیدی گفت: ساخت و تجهیز خانههای امید از سال 86 آغاز شد، به طوریکه در هر استان با همکاری شهرداری و استانداری زمینی در فضای سبز یا نزدیک به پارک، مکانیابی شد و در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری قرار گرفت.
وی افزود: احداث خانههای امید از سوی صندوق بازنشستگی کشوری با هدف ایجاد شرایط رفاهی و تفریحی، استفاده و بهرهبرداری از توانمندی های بازنشستگان، برای گذران اوقات فراغت این قشر و افزایش مشارکت آنان در فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی به عنوان یکی از رویکردهای صندوق بازنشستگی کشوری در دولت دنبال شد.
رشیدی گفت: طراحی و ساخت خانههای امید با همفکری کارشناسان و نمایندگان کانونهای بازنشستگی و متناسب با نیازمندیهای بازنشستگان در نقاط مختلف کشور صورت گرفته و این خانهها مجهز به کانون خدمات مشاوره، خانه سلامت، مرکز ادبی، هنری، کافی نت، کافی شاپ، سالن ورزشی، مرکز فعالیت های قرآنی، خانه آموزش به ویژه در حقوق شهروندی، واحدهای مشاوره و کاریابی و واحد فناوری اطلاعات است.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: هم اکنون در 27 استان، 39 خانه امید ساخته و تجهیز شده است. برای بهره برداری از آن ها به طور متوسط و با توجه به مساحت و نوع ساختمانها از 7 میلیارد ریال تا 13 میلیارد ریال هزینه شده است.
رشیدی افزود: خانههای امید، مجموعههای مجهزی هستند که ضمن افزایش نشاط، شادابی و پویایی، رویکرد جدید شرایط اشتغال زایی بازنشستگان نیز فراهم شده است.
وی اظهار کرد: شورای راهبردی خانه های امید بازنشستگان در صندوق بازنشستگی کشوری نیز تشکیل شده است تا سند سیاست ها و راهبردهای کلان برای خانه های امید را تدوین کند که با تدوین این سند باید برای هر استان، بر اساس بافت و وضعیت سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و نیازهایی که بازنشستگان دارند، برنامه مدون و ویژه تعریف شود تا به عنوان پیوست برای سند اصلی استفاده شود.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برنامه های صندوق بازنشستگی به سمتی پیش میرود که از بازنشستگان نخبه در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی و دانشگاهی، در قالب یک تیم مشاور و یا یک تشکل قدرتمند در کنار دولت استفاده شود.