پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 188994 تاریخ : 1395/02/07-01:53:31
,1,17,
رویکرد تخصیص منابع بانکی باید مبتنی بر اقتصاد مقاومتی باشد

مدیرعامل بانک دی:

رویکرد تخصیص منابع بانکی باید مبتنی بر اقتصاد مقاومتی باشد

هشتیمن همایش تحول در نگاه دی با حضور مدیران ارشد بانک دی و روسای شعب سراسر کشور در جوار هشتمین ستاره آسمان امامت و ولایت حضرت امام علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی  بانک دی , دکتر احمد شفیع‌زاده ـ مدیرعامل بانک دی ـ در این همایش ضمن برشمردن موفقیت‌ها و دستاوردهای بانک در سال گذشته با اشاره به نامگذاری سال جدید به «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری برنامه‌های بانک در این مسیر را نیز تشریح کرد.

 فهرستی بلند از موفقیت‌های بانک دی در سال 94

شفیع‌زاده تصریح کرد: ما فهرست بلندی از موفقیت‌ها را در سال 1394 داریم که بحمدالله مجموعه اقدامات باعث شد جایگاه بانک دی در نظام بانکی ارتقا پیدا کند و شرایط مناسب‌تری را به وجود بیاوریم. مجموعه اقدامات و فعالیت‌هایی که همکاران ما انجام دادند شرایطی را ایجاد کرد که اعتبار و مقبولیت بانک دی در بورس، بانک مرکزی، روابط بین بانکی و بین مشتریان و مخاطبان بر اساس مطالعات و بررسی‌های انجام شده خوب و پسندیده است. امیدواریم همچنان توفیق داشته باشیم این جایگاه را ارتقا دهیم.

مدیرعامل بانک دی به افزایش سرمایه بانک دی از پنج هزار به 6400 میلیارد ریال اشاره و خاطرنشان کرد: تا پایان سال 1394 تمام اقدامات قانونی در زمینه افزایش سرمایه انجام شده است که بسیاری از شاخص‌های ما را تعدیل می‌کند. همچنین سرمایه تعدادی از شرکت‌ها را افزایش دادیم، به طوری که با افزایش 300 درصدی سرمایه شرکت بیمه دی قدرت توانگری آن برای عملیات بیمه‌گری بالاتر رفت.

شفیع زاده دریافت مجوز مرحله دوم ارزی را موفقیت دیگری دانست و گفت: در حال حاضر تیم ارزی تقویت شده است و در جهت تقویت حوزه ارزی به زودی مجوز مرحله سوم را نیز اخذ می‌کنیم.

مدیرعامل بانک دی به اخذ مجوز فعالیت مجدد صرافی دی اشاره و خاطرنشان کرد: این مجوز توسط شورای پول و اعتبار تصویب شد و با اصلاحاتی که صورت دادیم و تصمیمات اتخاذ شده با بازگشایی موافقت شد. اکنون تیم مدیریتی منصوب شده و فعالیت‌هایی را آغاز کرده که امیدواریم در سال 1395 صرافی بتواند به خوبی برنامه‌هایش را انجام دهد.

وی با بیان اینکه در شرایط سخت اقتصادی بین 100 شرکت برتر 11 پله رشد داشته‌ایم، افزود: کسب رتبه نخست در شاخص رشد فروش در کشور، دریافت و ارتقای جایزه تعالی سه ستاره سازمانی و قرار گرفتن در سه شرکتی که بیشترین بهبود کیفیت را در سال 1394 داشته‌اند، انتشار اوراق بهادار و صکوک در سال 94 برای اولین بار که زمینه استفاده از ابزارهای بازار پول را فراهم کرد از دیگر موفقیت‌های سال 1394 بود.

 رویکردهای سال 95 معطوف به اقتصاد مقاومتی باشد

وی با اشاره به برنامه های سال 1395 گفت: در سال جدید رویکردهایی ما باید معطوف به اقتصاد مقاومتی باشد. باید به این رویکرد توجه کنیم و ادبیات معطوف به اقتصاد مقاومتی را درک کنیم. ما باید به عنوان سربازان عرصه اقتصادی، اولا درک درستی از موضوع داشته باشیم و ثانیا در این مسیر کارمان را درست انجام دهیم و تلاشمان این باشد که رویکردهایمان در سال 1395 را معطوف به این ادبیات کنیم.

مدیرعامل بانک دی تلاش و مجاهدت در اقتصاد را از ملزومات اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: بهبود مدیریت کیفیت و بهره وری از شاخص‌های مهم اقتصاد مقاومتی است. همچنین استفاده از اقتصاد دانش بنیان، استفاده از فناوری، خوب کار کردن، مبتکرانه کار کردن و استفاده از روش‌های نو را می‌توان از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی دانست. ما نباید در گذشته بمانیم ولو اینکه در سال‌های قبل خوب کار کرده باشیم باید بدانیم الان مقتضیات زمان، خلاقیت‌ها و قوه ابتکار خود را می طلبد. باید خلاقانه با پدیده‌های اقتصادی مواجه شویم، نه منفعلانه.

 رقابت کاذب و به هم خوردن توازن سود انتظاری

وی یکی از دستاوردهای دولت را کنترل تورم دانست و گفت: کنترل تورم در حالی انجام شد که از سوی دیگر با رکود مواجه بودیم. و حالا باید تلاش کنیم که از این رکود خارج شویم. ما به عنوان بخشی از نظام بانکی در زمینه خروج از رکود و شتاب در رونق نقش داریم.

مدیرعامل بانک دی تصریح کرد: رقابت کاذب و شکننده‌ای در نرخ به وجود آمده که باعث شده توازن سود انتظاری در حوزه اقتصادی به هم بخورد. هیچ صنعتی 20-30 درصد سود بدون زحمت ندارد. پس طبیعی است که افراد سود سپرده گذاری بانکی را می گیرند و تولید را رها می کنند. در مسیر اقتصاد مقاومتی باید اشتغال و رونق شکل بگیرد لذا سیستم بانکی باید متناسب با شرایط فعلی که تورم مهار شده روند خود را اصلاح کند.

شفیع زاده خاطرنشان کرد: در طول سال‌های پس از انقلاب بجز 3-4 سال همواره نرخ سود بانکی پایین‌تر از نرخ تورم بوده است. اما اتفاقی که از سال گذشته تا کنون رخ داده این بوده که نرخ سود بانکی خیلی بیشتر از نرخ تورم است. در این شرایط طبیعی است که سپرده‌گذار و کسی که منابع در اختیار دارد انگیزه‌ای برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصادی سایر حوزه‌ها نخواهد داشت بنابراین روندهایی که خلاف اقتصاد مقاومتی و خلاف تدابیر دولت است، باید اصلاح شود.

 منافع درک اقتصاد مقاومتی برای بانک‌ها

وی ضمن درخواست از نظام بانکی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، بر مسئولیت بانک دی تاکید و اظهار کرد: اگر اقتصاد مقاومتی را درک کنیم به دست خودمان قیمت تمام شده پول را بالا نخواهیم برد. قیمت تمام شده پول باید پایین بیاید. به جای رقابت در نرخ، باید کاری کنیم که رقابت را به سمت خدمات ببریم. هرچقدر که خدمت ارائه دهیم و رقابت داشته باشیم نه تنها هیچ ضرر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ندارد بلکه تماما منفعت است و این عین خدمت است؛ البته با لحاظ عقلانیت و محاسبه درآمد و هزینه. خدمت خوب است اما باید رقابت در خدمت باشد که در این صورت هیچ عارضه منفی برای اقتصاد و فرهنگ ایجاد نخواهد شد.

مدیرعامل بانک دی درخصوص چگونگی تخصیص منابع بانکی گفت: در تخصیص منابع باید رویکردمان مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و تقویت سیاست‌های دولت، ایجاد رونق، اشتغال، حمایت از بنگاه‌های متوسط، خرد و بنگاه‌های دانش بنیان باشد. البته از پولمان هم باید مراقبت کنیم. وثیقه و بهداشت اعتباری باید باشد که اتفاقا جزو عوامل اقتصاد مقاومتی است. پول را به هرکسی ندهیم که آن را از بین ببرد بلکه به کسی بدهیم که اهلیت داشته باشد اما به سمت تولید سوق دهیم.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 207
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران