پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 281439 تاریخ : 1396/04/20-16:36:35
,17,23,
روزهای طلایی تولید زیر چتر حمایتی بانکها

گزارش؛

روزهای طلایی تولید زیر چتر حمایتی بانکها

دیدگاه رهبر معظم انقلاب به خوبی نشان میدهد که باید برای عبور از معضلات اقتصادی کشور به کمک واحدهای تولیدی و صنعتی آمد زیرا فقط این بخش ها هستند که اگر حال و روز خوبی داشته باشند هم میتوانند به ایجاد رونق در بازار کمک کنند.

تولید، اشتغال، رکود، تورم، رونق، تسهیلات، تامین نقدینگی و... از مهمترین واژه هایی هستند که این روزها بر سر زبان کارشناسان و فعالان اقتصادی افتاده است زیرا همه به خوبی میدانند و میدانیم تا زمانی که رونق به اقتصاد بازنگردد و چرخ واحدهای تولیدی و صنعتی نچرخد و از رکود به رونق نرسیم نه تنها قفل معضل بیکاری باز نمیشود بلکه نمی توانیم نسبت به رفع سایر معضلات اقتصادی که دامنه آنها میتوانند به مسائل اجتماعی و خانوادگی باز شود نیز امیدوار بود. 

رهبر معظم انقلاب اسامی نیز در روز نخست سال 96 در بیاناتی که در حرم مطهر امام رضا(ع) داشتند و در سالی که از آن به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال یاد کردند به صراحت اعلام نمودند که بیکاری جوانان و مشکلات معیشتی دو معضل عمده اقتصاد ایران است که باید نسبت به رفع آنها تلاش کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسامی، «بیکاری به خصوص بیکاری جوانان تحصیل کرده » و «مشکلات معیشتی مردم به ویژه طبقات ضعیف » را دو مشکل اصلی در عرصه اقتصادی برشمردند و خاطرنشان کردند: مردم از لحاظ معیشت دچار مشکل هستند و مشکلات معیشتی تبعات اجتماعی و فرهنگی را در پی دارد و دشمن نیز روی همین مسائل متمرکز میشود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دیدگاه صاحب نظران اقتصادی که گره اصلی مشکلات اقتصادی کشور را «رکود تولید » و «بیکاری » میدانند، گفتند: در سیاستهای اقتصاد مقاومتی که به صورت یک مجموعه کامل است، راه حل این مشکلات بیان شده است اما باید برای بخشهای مختلف سیاستهای اقتصاد مقاومتی، زمانبندی مشخصی انجام و در هر دوره زمانی، بر بخشی از راه حلها تمرکز شود.

 ایشان ضمن قدردانی از اقدامات مسوولان در زمینه اقتصاد مقاومتی، در سال 95 افزودند: دولت در ابتدای سال 95 موضوع کمک به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط را در دستورکار خود قرار داد و تصمیم گرفت با اختصاص پانزده هزار میلیارد تومان بودجه، بیست هزار کارگاه را از رکود خارج کند که اقداماتی، اگرچه دیر هنگام، انجام گرفت اما آنچه که مهم است نظارت و استمرار آن، برای به سرانجام مطلوب رسیدن کارها است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: بررسی های میدانی نشان میدهد که اقدامات دولت برای خارج کردن واحدهای کوچک و متوسط تولیدی از رکود، پیشرفتهایی داشته است اما نه به آن اندازه ای که برای آن هزینه شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ترسیم وضعیت اقتصادی کشور گفتند: برخی شاخص های اقتصادی کشور خوب و برخی منفی هستند. در حالی که شاخص تورم کاهش نشان میدهد اما شاخص بیکاری افزایش یافته است و در حالی که شاخص ها، رشد اقتصادی را مثبت نشان میدهند اما رشد سرمایه گذاری منفی است و در حالی که در بخش نفت پیشرفت داشته ایم در بخش هایی همچون معدن و مسکن نیز، پس رفت داشته ایم.

ایشان با تاکید بر اینکه آمارهای رسمی کشور، شرایط را به سمت حل مشکلات اقتصادی نشان نمی دهند، خاطرنشان کردند: در چنین شرایطی، مهم ترین اولویت برای حل مشکلات اقتصادی، تکیه بر «تولید ملی و تولید داخلی » است.

رهبر انقلاب اسامی هدف از بیان این مطالب را در وهله اول، توجه دادن مسوولان کشور به اولویتهای اصلی یعنی «تولید ملی و تولید داخلی » و در وهله دوم «جهت دادن به مطالبه گری مردم » در این خصوص، دانستند و افزودند: تولید ملی یک کلید واژه است که با رونق گرفتن آن، آثار و فواید زیادی در جامعه به وجود می آید.

حضرت آیت الله خامنه ای به برخی فوایدِ رونق گرفتن تولید ملی اشاره کردند و گفتند: «ایجاد اشتغال » و «کاهش بیکاری به عنوان یکی از مشکلات امروز کشور » ،« شکوفایی استعدادها و ابتکار جوانان » ،« صرف نشدن ارز کشور برای کالاهای مصرفی » ،« به کار افتادن پس اندازهای پراکنده »، «جهش صادرات » ، « کمرنگ شدن مسابقه به رخ کشیدن نشان ها و مارکهای خارجی به عنوان یکی از بلاهای بزرگ اجتماعی و اخلاقی و فرهنگی جامعه » ، « از بین رفتن یا کاهش ناهنجاری های اجتماعی »  ، « ایجاد نشاط ملی » ، و « به کار افتادن ظرفی تهای معدنی کشور » ، از جمله آثار و فواید مهم رونق تولید داخلی است.

دیدگاه رهبر معظم انقلاب به خوبی نشان میدهد که باید برای عبور از معضلات اقتصادی کشور به کمک واحدهای تولیدی و صنعتی آمد زیرا فقط این بخش ها هستند که اگر حال و روز خوبی داشته باشند هم میتوانند به ایجاد رونق در بازار کمک کنند و هم اشتغال جوانان را تامین نمایند. بنابراین لازم است نسبت به رفع معضلات واحدهای تولیدی حساس بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 172
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران