به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، این محموله که بهای پایه 28 دلار و 16 سنت داشت با سه تقاضا مواجه و در نهایت نزدیک به 12 دلار بالاتر از قیمت پایه فروخته شد.
این محموله مگنتیتی درشت دانه با عیار 60 درصد از سوی شرکت سنگ آهن مرکزی عرضه شده و قرار است خریدار از 29 اردیبهشت ماه از درب معدن چاه گز اقدام به بارگیری آن کند.
این گزارش می افزاید، دلیل این افزایش قیمت سنگ آهن در تالار صادراتی و رقابت بر سر این کالا، صعودی بودن بهای سنگ آهن در بازارهای بین المللی و ایران است که با توجه به عدم افزایش عرضه متناسب با تقاضا در بخش فولاد پیش بینی می شود روند صعودی آن ادامه یابد. از سوی دیگر کاهش قیمت دلار محرک دیگری برای افزایش قیمت ها بوده است.
البته با توجه به انتشار شاخص مدیران خرید چین برای ماه آوریل نمی توان به عکس العمل قیمت برخی کالاها نظیر مس و روی امیدوار بود اما شاخص قیمت مواد اولیه در ماه آوریل درمقایسه با ماه مارس رشد داشته که نشان دهنده بهبود در این بخش ها است.
هرچند که برخی تلاش های چین برای تسهیل فرایند وام دهی به بخش صنعت و زیرساخت در حال خنثی شدن است اما در بازه میان مدت نباید انتظار بازگشت قیمت ها به گذشته را داشت. حتی در حوزه سنگ آهن سه عامل شامل رشد هزینه های حمل دریایی، تداوم کاهش موجودی انبارها و ارزش دلار و نیز وضعیت ناپایدار استرالیا و برزیل در تولید به دلیل شرایط جوی، سبب خواهد شد تا چند ماه آینده شرایط ناپایدار باشد و کاهش شدید قیمت ها اتفاق نیافتد.