پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 306386 تاریخ : 1396/07/20-09:35:13
,10028,
رفع مشکلات نسخ پزشکی با الکترونیکی کردن دفترچه‌ها

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی خبر داد:

رفع مشکلات نسخ پزشکی با الکترونیکی کردن دفترچه‌ها

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: مرحله دوم برنامه حذف دفترچه‌های سازمان تأمین اجتماعی در مراکز طرف قرارداد از دیروز در سه استان کشور آغاز شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، دکتر مهدی درخشان در گفتگو با بخش خبری 18:30 شبکه خبر گفت: حذف دفترچه های درمانی از دو سال قبل در مراکز درمانی ملکی کلید خورد و اجرای این برنامه مزایای زیادی هم برای بیمه شدگان و هم ارائه دهندگان خدمات درمانی دارد.

وی افزود: پیشگیری از تداخل دارویی، صرفه جویی در وقت و تسهیل استفاده از خدمات و همچنین پیشگیری از اشکالات در نسخه خوانی، سهولت انجام کار و صرفه جویی در کاغذ از مهمترین مزایای اجرای این برنامه است.

وی افزود: با حذف دفترچه های بیمه درمانی، فرایند مراجعه بیمار به پزشک، تجویز نسخه و در نهایت دریافت دارو از داروخانه ها کاملا متحول می شود.

دکتر درخشان ادامه داد: تا پایان سال 95 در بیمارستان ها و مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی طرح حذف دفترچه پیاده سازی شد. و با اجرای موفقیت آمیز برنامه حذف دفترچه از سال جاری برنامه اصولی برای توسعه طرح در مراکز درمانی طرف قرارداد انجام می شود.

وی گفت: از سال جاری توسعه این برنامه در مراکز درمانی طرف قرارداد آغاز شد که کار بسیار بزرگی است و نیاز به مشارکت همگانی دارد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: مرحله دوم حذف دفترچه های سازمان تأمین اجتماعی در استان یزد و با شرکت 160 پزشک فوق تخصص به اجرا درآمده است و در پایان روز 60 درصد از سهم سازمان تامین اجتماعی از هزینه ویزیت  به حساب پزشکان واریز می شود که این اقدام را برای داروخانه ها هم در دستور کار داریم.

دکتر درخشان از شروع این برنامه در استان های اصفهان، گیلان و مازندران خبر داد و گفت: اجرای این برنامه با همکاری داوطلبانه پزشکان، داروخانه ها و آزمایشگاهها انجام می شود و بر اساس برنامه مدون و در بازه زمانی مشخص پیش می رود.

دکتر درخشان تاکید کرد: مرحله دوم این برنامه بسیار مهمتر و بزرگتر از مرحله اول است و اجرای این طرح، گام بلندی در اجرای حاکمیت دولت الکترونیک در بخش درمان محسوب می شود.

وی گفت: این طرح با نسخه الکترونیک آغاز و با ارائه کارت هوشمند تأمین اجتماعی تکمیل می شود.

دکتر درخشان افزود: قسمت اصلی طرح، آموزش داروخانه ها، مراکز پزشکی و آزمایشگاههاست.

 دکتر محمد توانایی مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی دیگر میهمان برنامه در گفتگوی تلفنی گفت: برای صدور نوع کارت تامین اجتماعی که آیا با کدملی باشد یا با شماره تامین اجتماعی هنوز تصمیم گیری نشده است.

وی افزود: از مزایای این طرح این است که به دلیل کمبود دارو، تنها به میزان درخواست پزشک، دارو ارائه می شود و از سوی دیگر تامین دارو هم آسان تر است. همچنین پرداخت سهم سازمان تامین اجتماعی از هزینه دارو سهولت می یابد و کسورات نسخه ها کاهش خواهد یافت.

دکتر توانایی گفت: مدلهای مختلفی از این کارت در جهان وجود دارد که با اعلام شماره کدملی یا شماره تامین اجتماعی می توان به راحتی نسخه را در دسترس داشت.از سوی دیگر چنانچه از شیوه سیم کارت استفاده کنیم می توانیم در صورت دسترسی نداشتن به اینترنت نیز، به نسخه دسترسی داشته باشیم.

دکتر توانایی گفت: اگر تا پایان سال در این باره به مشکلی برنخوریم، این سیستم را به کل کشور تسری خواهیم داد.

 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 201
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران