به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا حاجی پور در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان مرکزی، اظهار کرد: استان مرکزی با دارا بودن حدود سه هزار واحد صنعتی و اشتغال بالغ بر 106 هزار نفر از نظر تنوع تولید در رتبه اول، توسعه یافتگی رتبه چهارم، اشتغال در بخش صنعت رتبه ششم، تعداد شرکت های دانش بنیان رتبه پنجم و ایجاد ارزش افزوده صنعتی رتبه نهم کشور را داراست.
وی افزود: استان های صنعتی در زمان تحریم های اقتصادی بیشترین چالش را در بنگاه های اقتصادی و موضوعات کارگری دارند که با توجه به حمایت های مسئولان خوشبختانه بسیاری از مشکلات تولید استان مرتفع شد و نمونه عینی آن در دو واحد بزرگ صنعتی هپکو و آذرآب مشاهده می شود.
وی افزود: نگاهی به آمارهای هشت ماهه گذشته نشان می دهد که استان مرکزی علیرغم فشارهای سیاسی و تحریم های ظالمانه همچنان با تلاش و همت بخش خصوصی بر ریل توسعه اقتصادی حرکت می کند و رشد هشت درصدی در تعداد جوازهای تاسیس صادره نشان از تداوم حرکت قطار صنعتی استان مرکزی در مسیر توسعه است.
حاجی پور بیان کرد: 225 فقره طرح بالای 60 درصد در سطح استان با پیش بینی سرمایه گذاری هزار و 844 میلیارد تومان و اشتعال آتی 7800 نفری وجود دارد.
وی با اشاره به تشکیل کمیته ای در سازمان صمت به منظور رصد مشکلات و رفع آنها گفت: 70 نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از ابتدای امسال تاکنون در استان مرکزی برگزار شده که 49 مورد آن با حضور استاندار یا معاونان اقتصادی استاندار مرکزی برگزار شده و 260 پرونده بررسی و 349 مصوبه در پی داشته است.حدود 218 مصوبه معادل بالغ بر 62 درصد این مصوبات اجرایی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت درخاتمه ضمن تشکر از وزیر صنعت ، معدن وتجارت و همچنین تیم اقتصادی استان بویژه استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی درراه اندازی واحدهای راکد رتبه نخست کشور را کسب کرده است.