پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463551 تاریخ : 1398/02/09-14:32:02
,17,4,
رشد اقتصادی در کشورهای صادرکننده نفت به 0.4 دهم درصد در سال 2019 می رسد

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد منطقه خاورمیانه

رشد اقتصادی در کشورهای صادرکننده نفت به 0.4 دهم درصد در سال 2019 می رسد

صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش مربوط به چشم انداز اقتصاد جهان که در آوریل 2019 (فروردین-اردیبهشت) منتشر شده، پیش بینی کرده میزان رشد اقتصادی در کشورهای صادرکننده نفت از 0.6 درصد در سال 2018 به 0.4 دهم درصد در سال 2019 تنزل می کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از صندوق بین المللی پول، در این گزارش نرخ رشد اقتصادی در منطقه قفقاز و آسیای مرکزی «باثبات» پیش بینی شده است. 

بر اساس این گزارش، ناپایداری بهای نفت، تولید نفت محدود و محدودتر شدن وضع پولی اکثر کشورهای صادرکننده نفت باعث کندی رشد اقتصادی جهان می شود. 
از سوی دیگر افزایش بدهی عمومی در کشورهای وارد کننده نفت، محدودیت در ظرفیت های زیرساختی چنین اقتصادهایی را در برابر شوک های داخلی آسیب پذیر کرده است. 
بر اساس این گزارش، کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به علاوه افغانستان و پاکستان به سبب کندی رشد اقتصادی و بحران های ژئوپلتیک (سیاست جغرافیایی) با مشکلات اقتصادی روبرو شده اند.
از سوی دیگر بهای ناپایدار نفت، تاثیرات منفی بر این کشورها گذاشته است و شمار دیگری از این کشورهای با افزایش فزاینده بدهی عمومی روبرو شده اند.
این گزارش همچنین پیش بینی کرده میزان رشد اقتصادی در کشورهای صادرکننده نفت از 0.6 درصد در سال 2018 به 0.4 دهم درصد در سال 2019 تنزل می کند. 
بر اساس پیش بینی این گزارش، میزان رشد اقتصادی در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سال 2019 به 2.1 درصد می رسد. این در حالیست که این رقم در سال گذشته میلادی 2 درصد بود.
در خصوص کشورهای صادر کننده نفت در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به علاوه افغانستان و پاکستان، نیز میزان رشد اقتصادی از 4.2 درصد در 2018 به 3.6 درصد در سال 2019 کاهش می یابد. 
بر اساس این گزارش، بحران های ژئوپلتیکی و چالش های مربوط به اقتصاد جهانی بر چشم انداز منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به علاوه افغانستان و پاکستان سایه گسترانده است. از سوی دیگر عدم تعادل شرایط مالی در جهان نیز موجب نگرانی واردکنندگان نفت شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران