پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 596587 تاریخ : 1401/03/02-11:57:12
,2,
رتبه نخست بانک ملی ایران در امر مدرسه سازی میان بانک ها و موسسات مالی

رتبه نخست بانک ملی ایران در امر مدرسه سازی میان بانک ها و موسسات مالی

بانک ملی ایران از بدو تاسیس تاکنون به عنوان نماد شایسته ای از اجرای مسئولیت های اجتماعی در کشور مطرح و در این زمینه در سال های اخیر با فعالیت و عمل به تمامی تعهدات خود در این امور موجب محرومیت زدایی و توان بخشی اقشار آسیب پذیر در کشور شده است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، این نهاد با اعتقاد و باوری عمیق به مفهوم توسعه پایدار و محرومیت زدایی به صورت پیوسته در کنار انجام فعالیت ها و وظایف ذاتی خود، طی سال های گذشته به تمام تعهدات خود در زمینه مسئولیت های اجتماعی با تامین مالی و تخصیص اعتبارات ویژه به انجام اموراشتغالزایی، امورخیرخواهانه و بشردوستانه، ازدواج جوانان، خوداشتغالی، کمک به ستاد دیه، کمک به خدمات شهری، محرومیت زدایی، رفع احتیاجات ضروری (درمان، بیماری، تحصیل و ...)، توسعه فضاهای ورزشی، آموزشی و ... در اقصی نقاط کشور گام های بلندی برداشته است.
بانک ملی ایران برای رسیدن به این هدف، اهتمامی ویژه در انجام خدمات عام المنفعه و امور خیرخواهانه داشته که بر پایه مستندات و آمارهای موجود، به جرأت می توان گفت این بانک در این عرصه پیشگام بوده و هم زمان با انجام فعالیت ها و تکالیف خود نظیر ارائه خدمات ارزی و ریالی به آحاد مردم در انجام امور مسئولیت های اجتماعی به ویژه طی یک دهه اخیر با اراده مسئولان، اقدامات و فعالیت های اساسی و مهمی در مسیر توان افزایی و اعتلای سطح کیفی امور فرهنگی، ورزشی، بهداشت و درمان، اجتماعی و اقتصادی مناطق کم برخوردار نیز توانسته است از یک سو در روند عمران و آبادانی کشور سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهد و از سوی دیگر در رونق و شکوفایی ورزشی، اجتماعی و فرهنگی مردم مناطق محروم نیز تلاش مضاعفی داشته است.
بانک ملی ایران طی یک دهه اخیر با اجرای بیش از 274 طرح بزرگ عام المنفعه و خیرخواهانه با صرف اعتباری بالغ بر 608 میلیارد ریال در ایجاد زیر ساخت ها و توسعه فضاهای مختلف در اقصی نقاط کشور نقش مؤثری در رونق و شکوفایی اجتماعی و فرهنگی مردم این مناطق داشته است.
این بانک با سرلوحه قرار دادن اجرای مسئولیت اجتماعی در یک دهه اخیر در توسعه کمی و کیفی زیر ساخت های کشور چه در زمینه ایجاد و توسعه چرخ تولید بنگاه های اقتصادی و چه در زمینه امور خیرخواهانه از سایر بانک ها، نهاد ها و سازمان ها در کشور، فعال تر و پیشگام تر است و با مجموع این اقدامات توانسته زندگی را در رگ های مناطق محروم کشور به جریان بیاندازد.
بانک ملی ایران افزون براین با تخصیص اعتبار و پرداخت وام قرض الحسنه در یک دهه اخیر، تعداد 10 میلیون و 401 هزار و 209 فقره تسهیلات به ارزش بیش از 740 هزار میلیارد ریال در راه توسعه و آبادانی مناطق محروم، پرداخت وام ازدواج جوانان، خوداشتغالی، رفع احتیاجات ضروری، کمک به سیل و زلزله زدگان ، رفع مشکلات اشتغال جوانان، تعمیر مسکن روستایی، خوداشتغالی، مشاغل حمایتی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، کمک به ستاد دیه و ... پرداخت کرده که خود گویای فعالیت های مهم بانک در حوزه مسئولیت های اجتماعی است.
بانک ملی ایران درهمین مدت نیز با ساخت 125 مدرسه در مناطق کم برخوردار کشور با صرف هزینه ای به ارزش 270 میلیارد ریال رتبه نخست مدرسه سازی را در میان بانک ها و موسسات مالی داراست. بر این اساس با این اقدام نزدیک به 800 کلاس درس به سرانه آموزشی کشور افزوده و تاکنون توانسته امکان تحصیل سالانه بیش از 11 هزار دانش آموز کم برخوردار در مناطق محروم کشور را فراهم کند.
شیوع بیماری کرونا آسیب های جبران ناپذیری به بخش های مختلف کشور و بالاخص به بخش آموزش کشور وارد کرد که در این راستا بانک ملی ایران به دلیل نیاز دانش آموزان مناطق محروم به امکانات و تجهیزات الکترونیکی 2170 دستگاه تبلت در 23 استان کشور به ارزش 54 میلیارد ریال در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار داد.
بانک ملی ایران با اجرای کامل تعهدات خود و حضور همیشگی در عرصه مسئولیت اجتماعی همواره تلاش دارد کشور را در مسیر توسعه پایدار یاری کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 195
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران