به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، علی ربیعی روز شنبه در مراسم تجلیل از مدال آوران هفدهمین مسابقات ملی مهارت که در محل هتل المپیک برگزار شد ،افزود: در این چند سال تلاش کردیم جایگاه مهارت را در کشور ارتقا دهیم، اما هنوز به آن رتبه ای که می خواهیم نرسیده ایم.
وی با اشاره به اینکه جوامعی موفق هستند که انسان ها در آن دارای مهارت های متعدد باشند، تاکید کرد هر ایرانی باید یک مهارت کسب کند.
ربیعی با تاکید بر اینکه آموزش رسمی انسان ها را با مهارت نمی کند، گفت: ما نیاز به توسعه جهشی داریم و این امر از مسیر آموزش های فنی و حرفه ای می گذرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می گوید، در برخی از استان ها 20 درصد و در برخی دیگر 4 تا5 درصد رابطه معنادار بین فارغ التحصیلان و اشتغال در استان وجود دارد.
به گزارش ایرنا،نخبگان مهارتی شانزدهمین و هفدهمین مسابقات ملی مهارت در 29رشته برای مسابقات جهانی مهارت که مهرماه 1396 در ابوظبی برگزار می شود، آماده می شوند.
انتخاب افراد از میان مدال آوران شانزدهمین و هفدهمین مسابقات ملی مهارت و همچنین مدال آوران دوره های چهاردهم و پانزدهم که شرایط سنی را دارا میباشند، صورت می گیرد.
اردوی آماده سازی چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت (ابوظبی – 2017) در 29رشته: آجرچینی، کابینت سازی، تاسیسات الکتریکی، اتصالات چوبی، طراحی فضای سبز، لوله کشی و گرمایشی، تبرید و تهویه، کاشیکاری دیوار و کف، تکنولوژی مد، تکنولوژی طراحی گرافیک، جواهرسازی، مدیریت سیستم های تحت شبکه، راهکارهای نرم افزاری برای تجارت، طراحی و توسعه وب، فرز CNC، جوشکاری، آشپزی، شیرینی پزی و قنادی، صافکاری خودرو، تکنولوژی اتومبیل، نقاشی خودرو،آکواترونیک، مکاترونیک، رباتیک، تراش CNC، الکترونیک، کنترل صنعتی، ساخت و تولید تیمی و مهندسی مکانیک برگزار می شود.