پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 637305 تاریخ : 1402/04/06-22:06:38
,10027,
دیدار رئیس پژوهشکده بیمه با مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دیدار رئیس پژوهشکده بیمه با مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

در دیدار دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه با دکتر صمد نژادابراهیمی مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر مرتضی طاهری مشاور مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، فرایند نمایه سازی بین المللی فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشنامه بیمه، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه در این نشست که عصر روز دوشنبه 5 تیرماه 1402 به میزبانی پژوهشکده بیمه برگزار شد، دکتر عسگری ضمن معرفی معاونین و مدیران حاضر در نشست، هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر در خصوص نمایه سازی بین المللی فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشنامه بیمه، ارائه برنامه نشریات پژوهشکده بیمه و ارتقای پژوهشکده بیمه به پژوهشگاه صنعت بیمه عنوان کرد و افزود؛ اجرای طرح پژوهشی «شناسایی و دسته بندی انواع ریسک های شرکت ها و محصولات دانش بنیان، هسته های فناور، شرکت های نوآور و نوآفرین و مدیریت آن» که با استفاده از ساز و کارهای بیمه طراحی و اخیرا در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه تصویب شده است، در جلسه امضای تفاهم نامه میان وزارت علوم و بیمه مرکزی نیز مورد اشاره و استقبال قرار گرفت و به تعبیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حرکتی نو در صنعت بیمه ایران و دنیا و نشان دهنده بلوغ صنعت بیمه خواهد بود. علاوه بر این، انجام طرح پژوهشی با موضوع «ریسک های مترتب بر طرح های پژوهشی» نیز در همین راستا در دستور کار پژوهشکده بیمه قرار گرفته است.

دکتر عسگری از تهیه طرح اولیه برای راه اندازی چند نشریه تخصصی در پژوهشکده بیمه خبر داد و افزود؛ در همایش بیمه و توسعه سال جاری اساتیدی از موسسات و دانشگاه های برتر بین المللی از کشورهای مالزی، ترکیه، امارات متحده عربی و ... حضور خواهند داشت که مقالات خود را در حوزه بیمه رایج، تکافل و مالی اسلامی در این همایش ارائه خواهند کرد و در صورت امکان این مقالات در فصلنامه پژوهشنامه بیمه ویژه همایش بیمه و توسعه، به زبان انگلیسی چاپ و منتشر خواهند شد.

رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره برقراری تعاملات گسترده بین المللی در پژوهشکده بیمه تصریح کرد که تمامی برنامه های راهبردی پژوهشکده در راستای سیاست ها و اولویت های دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد قرار دارد و غالب شدن تفکر واحد براین فرایندها، هم افزایی و تسریع امور به ویژه در حوزه فعالیت های بین المللی را به همراه داشته است.

دکتر عسگری با اشاره به راه اندازی تکافل در عرض یک سال گذشته در صنعت بیمه و آغاز ارائه پنجره تکافل توسط 7 شرکت بیمه، از حضور اعضای رسانه ملی در پژوهشکده برای اولین بار با هدف تبیین تکافل برای عموم خبر داد و افزود؛ در حال حاضر 500 شرکت تکافل در 60 کشور جهان فعال هستند و صنعت بیمه ایران با وجود بهره مندی از بانکداری اسلامی، به لحاظ زمانی حدود 40 سال با صنعت تکافل دنیا فاصله دارد که فعالیت جدی در این حوزه را می طلبد.

وی به برگزاری سه دوره آموزشی بین المللی به صورت حضوری توسط پژوهشکده بیمه اشاره کرد و افزود، در حال حاضر نیز سلسله وبینارهای تکافل با همکاری پژوهشکده بیمه و دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی (IIUM) در حال برگزاری است که همکاری این دانشگاه با بیش از 30 هزار دانشجو از 110 کشور جهان با پژوهشکده بیمه، نشان از اعتبار علمی بالای صنعت بیمه ایران در دنیا دارد و سهم بسزایی نیز در فرهنگ سازی بیمه و تکافل در کشور خواهد داشت.

در ادامه این نشست، دکتر صمد نژادابراهیمی مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد که این وزارتخانه تاکنون تعاملات خوبی با پژوهشکده بیمه داشته و در حال حاضر نیز برنامه های مهمی نظیر ارائه بیمه پژوهش و فناوری برای اولین با در ایران و دنیا در دستور کار وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گرفته است که به طور مستقیم در حوزه تخصص و فعالیت پژوهشکده بیمه می باشد.

دکتر نژادابراهیمی تصریح کرد؛ نمایه سازی بین المللی نشریات در حوزه وظایف و اولویت های دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد که علاوه بر افزایش کیفیت آثار علمی، به ساماندهی فرایندها، شفافیت فرایند نشر و افزایش رویت پذیری پژوهش ها منجر خواهد شد و در گام اول به دیده شدن تحقیقات و در گام دوم به ارتقای سطح علمی و رتبه بندی دستاوردهای علمی کشور کمک شایانی خواهد کرد.

مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ارتقای کیفی رخ داده در نشریات پژوهشکده بیمه در طول یک سال گذشته، آمادگی این واحد را برای همکاری با پژوهشکده بیمه در زمینه نمایه سازی بین المللی فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشنامه بیمه و ارتقای کیفی مجلات پژوهشکده اعلام داشت.

دکتر نژاد ابراهیمی تاکید کرد ارتقاء جایگاه پژوهشکده ها و تبدیل شدن به پژوهشگاه نیز در حوزه وظایف دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد و این دفتر آمادگی کامل خود را برای همکاری با پژوهشکده بیمه در راستای ارتقای جایگاه پژوهشکده بیمه و تبدیل شدن به پژوهشگاه صنعت بیمه تا پایان سال جاری اعلام می دارد.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد پژوهشکده بیمه تا کنون در حوزه دیپلماسی علمی فعالیت های ارزشمندی داشته است که همسو با اولویت های وزارت علوم می باشد و در این مورد نیز همکاری لازم با پژوهشکده بیمه به عمل خواهد آمد. همچنین در زمینه تاسیس مجلات و نشریات جدید (مشروط بر این که نشریات جدید در راستای رفع نیازهای علمی کشور و نیازهای احصا شده توسط پژوهشکده بیمه باشند)، تدوین آیین نامه ها و سیاستگذاری و چاپ و انتشار یک شماره از فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشنامه بیمه به زبان انگلیسی نیز همکاری لازم با پژوهشکده بیمه انجام خواهد شد.

در ادامه، دکتر مرتضی طاهری مشاور مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ارائه نقشه راه موثر و موفقیت آمیز برای نمایه سازی بین المللی فصلنامه پژوهشنامه بیمه پرداخت و موضوعات و توصیه های لازم برای تسهیل این امر را ارائه کرد.

وی تصریح کرد شماره های منتشر شده فصلنامه پژوهشنامه بیمه نشان دهنده آن است که تفکر حرفه ‍ای و آکادمیک بر این فصلنامه حاکم است و مشاوره نمایه سازی نیز به نحو مقتضی انجام پذیرفته است.

دکتر مرتضی طاهری با اشاره به لزوم رعایت تنوع جغرافیاییِ مقالات در فرایند نمایه سازی بین المللی تاکید کرد که نمایه سازی بین المللی پژوهشنامه بیمه مستلزم دریافت و پذیرش مقالات دارای کیفیت بالا است و همایش بیمه توسعه سال 1402 و مقالات دریافت شده در این همایش بزرگترین فرصت پیش روی پژوهشکده بیمه برای تسریع این فرایند خواهد بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران