پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 450526 تاریخ : 1397/12/12-18:55:36
,17,13,
دلیل گرانی ماهی خوراکی

دلیل گرانی ماهی خوراکی

در شرایطی که قیمت ماهی نسبت به سال گذشته حدود دو برابر و در برخی موارد بیشتر از آن شده و مردم قدرت خرید این محصول پروتئینی را ندارند، مدیر بازار اتحادیه ماهیان سردآبی معتقد است که قیمت انواع ماهی مانند دیگر محصولات کشاورزی و غذایی افزایش یافته و در این میان تولیدکنندگان تقصیری ندارند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، بازار ماهی هم در هفته‌ها و ماه‌های گذشته با افزایش قیمت مواجه شده و هر روز شاهد گرانی انواع این محصولات شیلاتی هستیم؛ به طوری‌که قیمت‌ها نسبت به سال گذشته حدود دو برابر افزایش یافته است. بر این اساس هر کیلوگرم ماهی قزل آلا در بازار بین 30 تا 32 هزار تومان فروخته می‌شود و این در حالی است که قیمت آن در سال گذشته کیلویی 12 تا 14 هزار تومان بود.

 در بازار، هر کیلوگرم ماهی کپور به 25 هزار تومان، ماهی شوریده بیش از 26 هزار تومان، ماهی کفال 25 هزار تومان و میگو بین 30 تا 35 هزار تومان به دست مردم می‌رسد که البته قیمت‌ها بسته به منطقه و شمالی و جنوبی بودن فروشندگان متفاوت است.
 
ساحل سلطان کریمی، مدیر بازار اتحادیه ماهیان سردآبی در این باره گفت: این طور نیست که فقط قیمت ماهی در بازار افزایش یافته باشد، بلکه تقریباً همه محصولات درگیر نوسانات قیمتی شده‌اند، اما در این صنعت، ماهی‌های جنوب صید و عمده آن صادر می‌شود و به همین دلیل قیمت آن افزایش چشمگیری داشته است.
 
وی افزود: در این راستا و به دلیل اینکه مردم توان خرید ماهی‌های جنوب را ندارند، برای خرید ماهی‌های سردآبی و به ویژه پرورشی هجوم آورده اند و این مسئله باعث شده که قیمت ماهی افزایش یابد. از سوی دیگر تولیدکنندگان و پرورش دهندگان ماهی نیز هزینه‌های تولیدشان افزایش یافته و آنها تقصیری در گرانی محصولات شیلاتی ندارند.
 
سلطان کریمی ادامه داد: خوراک ماهی که تا سال گذشته کیلویی 4500 تا 5000 تومان بود، امسال به کیلویی حدود 10 هزار تومان رسیده و بچه ماهی هم با افزایش چند برابری قیمت مواجه شده و تخم ماهی نیز محدودیت‌های بسیاری برای پرورش دهندگان به وجود آورده است.
 
مدیر بازار اتحادیه ماهیان سردآبی اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم ماهی قزل آلا در اسفند ماه سال گذشته به حدود 16 هزار تومان رسیده بود و امسال نیز حدود 32 هزار تومان است، بنابراین و با توجه به مسائل و مشکلات موجود که گریبانگیر همه صنایع است، نمی‌توان تولیدکنندگان را مقصر دانست، چرا که آنها عمداً افزایش قیمت نمی‌دهند.
 
با توجه به این وضعیت باید دید آیا وزارت کشاورزی و دستگاه‌های نظارتی می‌توانند بازار محصولات مختلف مانند ماهی و سایر آبزیان را به نفع مردم کنترل کنند یا اینکه نوسانات قیمتی هر هفته و هر روز که به عید و ایام نوروز نزدیکتر می شویم، دستخوش تغییرات بیشتری خواهد شد؟


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 161
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران