وی با تاکید بر توان صندوق های پژوهش و فناوری در شناخت و ارزیابی دقیق تر شرکت های دانش بنیان و معرفی آنها به شبکه بانکی کشور افزود: صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان برترین صندوق پژوهش و فناوری کشور تاکنون در فعالیت هایی اعم از حوزه های اعتبارسنجی، سنجش ریسک و ارزیابی مورد نیاز صنعت بانکداری الکترونیک و در راستای تامین مالی شرکت های دانش بنیان و فناور فعالیت مطلوبی داشته است.
شفیعی با تاکید بر ظرفیت بانک ملی ایران به عنوان بزرگترین بانک کشور خاطر نشان کرد: این بانک با مجموعه قابل توجهی از مشتریان می تواند ارتباط خوبی را بین محصولات و حوزه های کاری مورد فعالیت صندوق برقرار کند. این قرارداد همکاری نیز بابی است که می تواند زمینه ساز همکاری های مشترک و دستیابی به تفاهمات بزرگتر بین بانک ملی ایران و صندوق توسعه فناوری های نوین باشد.
رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران یادآور شد: در سال 1401 بانک ملی ایران بسته حمایتی را برای شرکت های دانش بنیان تهیه کرده است که این صندوق می تواند سهم قابل توجهی را با توجه به توانمندی های موجود به خود اختصاص دهد.
به دنبال ارائه خدمات جذاب برای دانش بنیان ها هستیم
سید روح الله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین نیز با اشاره به گستردگی مشتریان بانک ملی ایران و زمینه های متنوع همکاری بانک و صندوق گفت: بانک ها به این نتیجه رسیده اند که برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان باید سرویس های خود را ارتقا دهند. ما نیز به عنوان نخستین صندوق پژوهش و فناوری کشور خدمات مورد نیاز بانک ها اعم از سامانه های ارزیابی، سامانه های اعتبارسنجی، سامانه امکان سنجی، تشکیل پرونده، تنظیم قرارداد و… را ایجاد کرده ایم.
وی با اشاره به تلاش بانک ها برای ایجاد مزیت های رقابتی با به کارگیری خدمات نوین بانکداری افزود: بانک ملی ایران به عنوان بزرگترین بانک کشور به ارزیابی دقیق شرکت ها برای کاهش ریسک سرمایه گذاری خود نیاز دارد. چرا که شرایط ارزیابی تخصصی شرکت ها و صدور ضمانت نامه بانکی برای آنها در صندوق وجود دارد.
میرامینی با تشریح برخی فعالیت ها و ارائه آمار از عملکرد صندوق توسعه فناوری های نوین تصریح کرد: در حال حاضر این صندوق با 14 بانک تفاهم نامه همکاری دارد و خدمات این صندوق به ویژه ضمانت نامه های آن در شبکه بانکی کشور شناخته شده است.
وی ابراز کرد: با تکیه بر این قرارداد همکاری در تلاش هستیم تا با معرفی ماژول های ایجاد شده امکان هم افزایی بیشتر بین صندوق و بانک ملی ایران را فراهم آوریم. این هم افزایی می تواند به ارائه یک بسته خدماتی جذاب برای شرکت ها و مشتریان دانش بنیان و فناور بانک ملی ایران منجر شود.
مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین یادآور شد: مقرر است طرفین با حضور هیات مدیره و مدیران ارشد از ظرفیت های طرفین بازدید و در قالب یک کارگروه مشترک زمینه های اجرای این قرارداد همکاری و توسعه تفاهمات آتی را پیگیری کنند.