به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت صنعت، معدن وتجارت، کیوان گردان افزود: بیش از نیمی از واحد های فعال در حوزه برق الکترونیک، مخابرات و تجهیزات پزشکی شرکت های دانش بنیان هستند.
گردان تاکید کرد: شرکتهای دانش بنیان با توجه به ظرفیت هایی نظیر اقتصاد مبتنی بر دانش بومی و اتکاء به توان علمی و پژوهشی داخلی از ارکان بسترساز توسعه در چارچوب اقتصاد مقاومتی به شمار می روند.
وی اضافه کرد: حضور این تعداد از شرکت های دانش بنیان که به تولید علم و فناوری می پردازند به عنوان یک مزیت و ماهیت برای این صنعت به شمار می رود که می توانند به خودکفایی علمی و تولید به خصوص در زمینه تجهیزات پزشکی دست یابیم.
پیش از این رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن وتجارت گفته بود، امسال در چارچوب برنامه های محوری وزارت صنعت، توسعه فناوری و شرکتهای دانش بنیان همزمان با توسعه و تعمیق ساخت داخل دنبال می شود و امروز برخی واحدهای استارت آپ کشورمان از پیشگامان دانش در سطح جهان هستند.
وی خاطرنشان کرد: در قالب یک برنامه جامع و در چارچوب حمایت از دانشجویان برتر و نخبه به شرکتهای بزرگ صنعتی کشور، جذب نیروهای نخبه تکلیف شده و همچنین سهمیه جذب سرباز نخبه در این بخش توسط وزارت صنعت اخذ شده است.