او از راه اندازی سامانه شفافیت سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: یکی از برنامه های اصلی ما بر طبق آن چیزی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتند، شفافیت بود. البته دو برنامه دیگر مبارزه با فساد و جوان گرایی را هم داریم که عملی شده است. شعار امسال سازمان بهزیستی، شفافیت و تحول در خدمت در سال جهش تولید است و سعی کردیم در خدمت رسانی، جهش و تحول ایجاد کنیم. علاوه بر این به دنبال ارتقای سلامت اجتماعی هستیم و سیاست ما این است که برنامه های خود را در درون خانواده ها دنبال کنیم. در موضوع شفافیت باید بگویم که سامانه شفافیت را با آدرس shafaf.behzisti.ir راه اندازی کردیم و اکنون تمام اموال و املاک سازمان روی این سایت قرار دارد. 2800 ملکی که متعلق به این سازمان است و 22 هزار قرارداد و موافقت نامه ها که در جای جای سازمان منعقدشده در دسترس عموم قرار دارد و همه می توانند آن را مشاهده کنند.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به انتشار گزارش مالی سال 98 این سازمان گفت: برای اولین بار صورت حساب مالی سازمان بهزیستی در سال 98 را روز گذشته منتشر کردیم تا 80 میلیون ایرانی روی کار ما نظارت کنند و سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان خدمت رسانی در اتاقی شیشه ای قرار بگیرد. این موضوع باعث می شود که سرمایه اجتماعی سازمان بالا برود. فعالیت دیگر ما این است که پرداخت هایمان را الکترونیکی و به صورت متمرکز کردیم، یعنی روی کارت بانکی مشخص با کد ملی معین، یارانه ها و امدادها شارژ می شود. اکنون 82 درصد بودجه سازمان بهزیستی کشور به صورت متمرکز و با حساب مشخص پرداخت می شود و ریال به ریال آن کاملاً قابل ردیابی است. در سال 98، 4,850 میلیارد تومان را در 16 آیتم مختلف خرج کردیم که ریز جزئیات آن روی سایت سازمان قرار دارد.
وی تأکید کرد: امروز 93 درصد تصدی گری فعالیت های سازمان بهزیستی به خیریه ها و مؤسسات مردم نهاد واگذارشده است؛ از ابتدای تأسیس سازمان تا به امروز بیش از 9 هزار NGO و سازمان غیردولتی مجوز گرفتند که البته یکی از مشکلات هم همین مجوزها بود. این فرآیند به قدری سخت بود که بعضی ها به من مراجعه می کردند و می گفتند پشیمان شدیم. روز گذشته سامانه صدور مجوزهای سازمان بهزیستی به صورت الکترونیکی را رونمایی کردیم. بر اساس قانون ما در 13 آیتم مجوز می دهیم؛ برای مثال 15 هزار مهدکودک زیرمجموعه سازمان بهزیستی هستند و چندین مراکز توان بخشی روزانه برای افراد معلول داریم.
او خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 660 هزار کودک در مهدکودک ما در بخش خصوصی ساماندهی شده اند. متولی صدور مجوز آن سازمان بهزیستی است درحالی که متولی برنامه های آموزشی، پژوهشی و نظارت بر آن وزارت آموزش وپرورش است. علاوه بر این اورژانس های اجتماعی و مراکز مشاوره روان شناسی از سازمان بهزیستی مجوز می گیرند. بر همین اساس تمام مراکزی که قصد مجوز گرفتن دارند از طریق سامانه الکترونیکی ما می توانند اقدام کنند.
او در مورد برنامه های سازمان بهزیستی برای تحقق سلامت اجتماعی در بنیان خانواده گفت: سیاست ما این است که جامعه هدف خود را در بستر خانواده ببینیم، برای مثال اگر می خواهیم معلولین را حمایت کنیم باید این فرد را در درون خانواده حمایت کنیم. 27 هزار شایعه نخاعی در کشور داریم. مطلوب ما این است که آنان را در درون خانواده حمایت کنیم تا بتوانند فعالیت اجتماعی خود را در بستر اجتماعی جامعه دنبال کنند. بر همین اساس حق پرستاری آنان که متمرکز نبود را متمرکز کردیم و کارت بانکی خانواده شان شارژ می شود. مبلغش 200 هزار تومان بود به 554 هزار تومانم افزایش دادیم.
قبادی دانا در پایان گفت: همچنین اقلام بهداشتی آنان را به صورت الکترونیکی شارژ می کنیم که از 100 هزار تومان به 200 هزار تومانم از این ماه افزایش پیدا می کند. می خواهیم افراد دارای معلولیت را تقویت کنیم که در درون خانواده باشند. در حوزه اجتماعی نیز چنین است؛ اکنون 26 هزار فرزند دارای سرپرست غیر مؤثر، یا بی سرپرست یا بد سرپرست تحت پوشش سازمان داریم که 16 هزارتایشان در خانواده جایگزین مراقبت می شوند. دولت از طریق سازمان بهزیستی بهشان کمک می کند. مبلغ آن 370 هزار تومان برای هر فرزند بود که به 650 هزار تومان افزایش دادیم که در کارت بانکی شان شارژ می شود.