وی با بیان اینکه پروژه ملی ترمینال بین المللی سلام از سال 1389 آغاز شد، اما به علت تامین نشدن مالی، طرح مدت زیادی متوقف بود گفت: سرانجام در سال 1394 در مذاکراتی بین بنیاد مستضعفان و وزارت راه و شهر سازی قرار شد پروژه به صورت BLT انجام شود.
سعید کیا افزود: وزارت راه و شهرسازی در سال 1395 تصمیم گرفت تغییراتی در پروژه ترمینال سلام ایجاد کند و ظرفیت این ترمینال را از 4 میلیون نفر به 5 میلیون نفر افزایش داد و در توافقات انجام شده سر انجلام بنیاد مستضعفان در سال 1396 احداث ترمینال بین المللی سلام را آغاز کرد.
سعیدی کیا با اشاره به تحریمهای سخت بین المللی گفت: گرچه در زمان اجرای پروژه در شرایط تحریم بسیار سختی به سر میبردیم، اما با هماهنگی کامل بنیاد مستضعفان با وزارت راه و شهرسازی پروژه به نتیجه رسید.
وی اضافه کرد: با وجود تغییرات مد نظر وزارت راه در مدت کمتر از دو سال توانستیم این پروژه عمرانی بی نظیر در کشور را به مرحله افتتاح برسانیم و در این پروژه از حداکثر امکانات داخلی استفاده شده و پروژهای با این ابعاد و این تجهیزات و تکنولوژی برای نخستین بار در نوع خود در کشور اجرا شده است.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: این پروژه نماد همکاری خوب بین دو دستگاه است که میتواند الگویی برای سایر پروژههای مشابه در کشور باشد و امیدوارم این پروژه ثمرات خوبی را برای مردم به همراه داشته باشد.