پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 516542 تاریخ : 1399/05/02-12:53:25
,17,
تکمیل طرح های نیمه تمام و افزایش ظرفیت تولید واحدهای فعال اولویت برنامه ای وزارت صمت در سال جهش تولید

معاون امور صنایع وزارت صمت در آذربایجان غربی اعلام کرد:

تکمیل طرح های نیمه تمام و افزایش ظرفیت تولید واحدهای فعال اولویت برنامه ای وزارت صمت در سال جهش تولید

معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت امسال چهار محور را به عنوان اولویت های برنامه ای خود تعیین نموده که یکی از این محورها "تکمیل طرح های نیمه تمام و افزایش ظرفیت تولید واحدهای فعال" است.

به گزارش بانک و صنعت، مهدی صادقی نیارکی که به همراه معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و رئیس کل سازمان توسعه تجارت به استان آذربایجان غربی سفر کرده است در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: امسال در قالب "پویش ملی تولید، تداوم امید"، 200 طرح با سرمایه گذاری بیش از 170 هزار میلیارد تومان و امکان اشتغالزایی برای 41 هزار نفر به صورت مستقیم مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: امروز و در هفته هفتم" پویش ملی تولید، تداوم امید" در استان آذربایجان غربی حضور پیدا کردیم و 4 طرح صنعتی ایجادی و توسعه ای با اولویت "جهش تولید" به بهره برداری رسید.

صادقی نیارکی توضیح داد: طرح نخست که امروز و در قالب "پویش ملی تولید،تداوم امید" به بهره برداری رسید، واحد تولید ایمپلنت با تکنولوژی کاملا به روز بود؛ این واحد جزو شرکت های دانش بنیان و از افتخارات کشور و آذربایجان غربی به شمار می آید که تاثیر بسیار زیادی در کاهش ارزبری اقلام کالایی تولیدی خود دارد.

وی ادامه داد: طرح دوم مورد بهره برداری واحدی در حوزه صنایع غذایی و تولیدات انواع کنسانتره و پوره میوه و مرکبات بود که با در نظر گرفتن ظرفیت های بسیار خوب کشاورزی استان آذربایجان غربی راه اندازی این واحد صنایع تبدیلی از اهمیت بالایی برخوردار است.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: خوشبختانه بیش از دو سوم تولیدات این واحد صنایع غذایی صادراتی است و در تولید کنسانتره میوه در سطح کشور جایگاه ویژه ای دارد و کمک خوبی برای توسعه پایدار بخش صنعتی و بخش کشاورزی استان خواهد بود.

صادقی نیارکی افزود: دو طرح دیگری که امروز مورد بازدید قرار گرفتند طرح های توسعه ای و در قالب برنامه جهش تولید واحدهای تراکتورسازی ارومیه و نماکاران هزاره سوم بودند.

وی اضافه کرد: شرکت تراکتورسازی ارومیه در مجموعه تولید چهار ماهه سال 99، برابر با 8 ماهه تولیدات سال گذشته خود افزایش تولید داشته و به تعبیر درست جهش تولید بیش از 100 درصدی در این واحد محقق شده است.

صادقی نیارکی گفت: همچنین شرکت نماکاران هزاره سوم نیز از ابتدای امسال بالغ بر 60 درصد افزایش تولید و جهش تولید در فراورده های کالایی خود داشته است.

توجه ویژه وزارت صمت به توسعه صنعتی و بازرگانی استان های مرزی

وی تصریح کرد: در قالب برنامه جامع توسعه محور های شرق و غرب کشور، توجه به استان های مرزی در دستور کار است که از جمله آنها به افزایش مبادلات تجاری، ایجاد بازارچه های مرزی، شهرک های صنعتی تخصصی و شهرکهای صنعتی مشترک با کشورهای همسایه و همچنین سرمایه گذاری توسط سازمان های توسعه ای وزارت صمت به جد دنبال می شود که جای امیدواری است تا پایان سال جهش تولید این طرح ها به بهره برداری کامل برسد.

صادقی نیارکی در خصوص احیای مجدد واحد های تعطیل در سراسر کشور نیز گفت: این برنامه با محوریت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در حال پیگیری است و طبق برنامه ریزی وزارت صمت، راه اندازی مجدد 1500 واحد صنعتی در سال 99 در دستور کار قرار گرفته و از ابتدای امسال تاکنون بیش از 381 واحد با ظرفیت احیای اشتغال برای بیش از 10 هزار نفر مجددا به چرخه تولید بازگشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در خصوص صنعت خودرو تصریح کرد: در چهار ماه گذشته بیش از 18 درصد افزایش تولید در شرکت های بزرگ خودروسازی کشور محقق شده است و بیش از 200 هزار دستگاه، معادل افزایش 30 درصدی نسبت به سال گذشته تحویل خودرو به متقاضیان داشته ایم.

معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: در همین راستا و نسبت به مدت مشابه سال قبل تکمیل خودروهای ناقص بیش از 50 درصد رشد داشته و حدود 44 درصد رشد تحویل تعهدات معوق انجام شده است که می تواند به تنظیم بازار خودرو کمک کند.

صادقی نیارکی افزود: با توجه به تغییر قیمت نهاده های تولید در صنعت خودرو و این که آخرین قیمت گذاری انجام شده در این حوزه مربوط به سال 97 بوده، طبیعتاً با توجه به اعمال شاخص های تورم بخشی و افزایش نرخ دستمزد تغییر قیمت خودرو درب کارخانه با انجام کار کارشناسی و اعلام نظر شورای رقابت انجام می شود که در عمل افزایش قیمت حداقلی است.

وی تصریح کرد: صنعت خودرو به عنوان یک صنعت پیشران دارای اهمیت فراوانی برای توسعه صنایع پایین دستی خود دارد؛ حدود 30 رشته صنعتی ذیل صنعت خودرو در حال فعالیت هستند، زیان این صنعت می تواند روی شبکه تامین و قطعه سازی تاثیر گذار باشد؛ لذا حتما باید قیمت خودرو کاملا منطقی و با رعایت اصول قیمت گذاری و بر اساس ضوابط تعیین شده انجام شود.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: رعایت همه ضوابط و افزایش حداقلی قیمت خودرو مورد نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت است و با توجه به اهمیت حفظ تولید در زنجیره تأمین و لجستیک صنعت خودرو و اینکه بیش از 400 هزار نفر به صورت مستقیم در این صنعت فعال هستند اهمیت صنعت خودرو را نشان میدهد.

صادقی نیارکی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت به طور جدی دنبال واقعی سازی قیمت خودرو بر اساس مستندات و دلایل از جمله تورم بخشی که از سوی بانک مرکزی ایران اعلام می شود و اقلام اصلی مصرفی این صنعت مانند ورق فولادی و پتروشیمی که در بورس عرضه می شود و نهاد های وارداتی که تحت تاثیر تغییر قیمت ارز هستند؛ می باشد.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت به هیچ عنوان دنبال افزایش قیمت غیرمنطقی خودرو نیست و افزایش قیمت کاذب در سطح بازار آزاد خودرو را نیز به رسمیت نمی شناسد و اولویت برنامه های وزارت صمت در این صنعت، افزایش تولید، افزایش عرضه و مدیریت تقاضا در سطح بازار است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران