پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 8524 تاریخ : 1392/03/20-10:47:12
,15,16,

"توسعه صنعت فناوری اطلاعات" زمینه ساز اشتغال زایی کشور

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: توسعه صنعت فناوری اطلاعات می‌تواند مشکل اشتغال در کشور را حل کند.

محمدصادق مفتح در مراسم افتتاحیه نخستین همایش بین الممللی صنعت و صادرات فناوری اطلاعات که صبح امروز در سالن همایش صدا و سیما برگزار شد، با بیان مطلب بالا گفت: صنعت آی تی می تواند به عنوان یک عامل برتر جهت توانمند سازی و کاهش فاصله بین تولیدکننده و مصرف‌کننده در کشور مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: در ابتدای دهه 60 تا سال 65 نرخ افزایش جمعیت بالغ بر 3.9 دهم درصد بود و بعد از آن با توجه به سیاست‌های اتخاذ شده این رقم کاهش پیدا کرد.

وی ادامه داد: در این بین همگام با نرخ افزایش جمعیت شاهد ایجاد مازاد ظرفیت در مقاطع مختلف نظام آموزشی و تحصیلاتی کشور شدیم.

وی با اشاره به اینکه موج عظیمی که در نظام آموزشی، پرورش یافت کم‌کم وارد دانشگاه شد اظهار داشت: این امر موجب گردید تا توسعه دانشگاه‌ها و توجه به تحصیلات عالیه بیش از بیش مورد توجه قرار گیرد.

طبق آمار رسمی تعداد فارغ التحصیلان تحصیلات عالیه در سال 90 13 ، 13برابر سال 70 شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایجاد اشتغال و نقش صنعت فناوری اطلاعات در اشتغال‌زایی بسیار حائز اهمیت است، گفت: در حال حاضر برنامه ریزی دولت ایجاد اشتغال است و درعین حال صنعت ای‌تی یکی از زود بازده ترین صنایع است که در زمان کوتاه منجر به اشتغال‌زایی بالا می‌شود.

وی در ادامه به جایگاه صنعت ای‌تی در کشورهای پیشرفته جهان اشاره کرد و افزود: در کشور امریکا برای ایجاد یک شغل در صنعت پتروشیمی باید 1 میلیون و 780 هزار دلار سرمایه‌گذاری انجام شود در حالی که برای ایجاد یک شغل در صنعت ای‌تی باید 27 هزار دلار سرمایه گذاری صورت گیرد.

 وی با تاکید بر اینکه ارزش افزوده در صنعت فناوری اطلاعات نسبت 5 به 1 است، اظهار داشت: مزیت صنعت ای‌تی بسیار قابل تامل است به طوری که با سرمایه گذاری بسیار کم میتوان فرصتهای شغلی بسیاری را ایجاد کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان به جایگاه ایران در صنعت ای‌تی گفت: در سال 2013 ایران به لحاظ جایگاه ای‌تی رتبه 101را دارد و این در حالی است که این رقم در سال  2012 ،104بوده است.

وی ادامه داد: با این وجود ارتقاء سه پله ایران نمی‌ تواند تمام صنعت ای‌تی در کشور را نشان دهد چرا که در این بین توانای‌های بالفعل و بالقوه‌ای در کشور وجود دارد که متناسب با این توانایهای صنعت ای‌تی به جلو حرکت نکرده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 209
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران