به گزارش بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی ضمن ابراز خرسندی از حرکت فعالان صنعت بیمه به سمت آینده پژوهی گفت: حرکت در مسیر آینده پژوهی از سه محور دیده بانی و شناسایی تجارب موفق، استقرار نظام برنامه ریزی استراتژیک مبتنی بر سناریو، توسعه سرمایه انسانی با تکیه بر تاسیس مدرسه حکمرانی بیمه، تعامل با فناوران بزرگ میسر خواهد بود.
دکتر علی بنیادی نائینی بر اهمیت کاوش در داده های موجود در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: بهره گیری از حکمرانی داده و استفاده از نتایج آن در توسعه صنعت بیمه نقش موثری خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه به رویکرد پلتفرمی در تنظیم گری روابط میان بازیگران اصلی صنعت بیمه (کارگزاران، نمایندگان، ارزیابان خسارت، بیمه گران و بیمه گذاران) تاکید کرد.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی افزود: یکی از خروجی های این پویش فناورانه، رسیدن به استانداردهایی برای خود تنظیم گری نهاد ناظر است که از مهمترین آنها می توان به اصلاح آیین نامه ها و مقررات اشاره کرد.
در ادامه ایجاد واحد طرح و توسعه و مرکز نوآوری در شرکت های بیمه را نشان از پذیرش اهمیت این موضوع از سوی شرکت های بیمه دانست و گفت: با هم افزایی در این حوزه، قطعا آینده نوآورانه خوبی در انتظار صنعت بیمه خواهد بود.
عضو هیات عامل بیمه مرکزی همراهی و استقبال شرکت ها و فعالان صنعت بیمه برای حضور در این پویش و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه را مقدمه ایجاد مرکز نوآوری بیمه مرکزی اعلام کرد و گفت: امید می رود صنعت بیمه با بهره گیری از ظرفیت های فناوران بزرگ در کنار کارشناسان خبره صنعت بیمه با هدف افزایش رضایت مندی از خدمات صنعت بیمه به یک فصل مشترک در طراحی محصولات و خدمات نوین دست یابند.
شایان ذکر است در این مراسم که با حضور رئیس کل، اعضای هیات عامل و مدیران بیمه مرکزی و نمایندگان سندیکای بیمه گران ایران و پژوهشکده بیمه برگزار شد، دو طرح دی دار و مرکز نوآوری بیمه دی و پلتفرم پاساژ بیمه معرفی شد.