به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ مسعود کرباسیان اظهار داشت: از محورهای مهمی که در بودجه کشور وجود دارد اشتغال، دانش بنیانها، پروژههای زیست محیطی و اصلاح ساختار در بخشهای انرژی، یارانه و صندوق بازنشستگی است که سه بخش اول مرتبط با حوزه فعالیت بانک صنعت و معدن است و خواهش بنده این است که به این حوزه ها بیشتر توجه شود.
وی در ادامه گفت: بانک صنعت و معدن یک بانک توسعه ای و تخصصی است که انتظار می رود در رونق بخش صنعت، معدن و تجارت اقدامات مهمی را به انجام برساند.
وی تصریح کرد: البته برای رونق این بخشها نباید بانک صنعت و معدن تنها باشد بلکه صندوق ضمانت صادرات، بانک توسعه صادرات و مدیریت صنعتی هم می بایست حمایت و کمکهایشان را دریغ نکنند.
وزیر اقتصاد افزود: در بحث صنایع کوچک و متوسط که در ابتدا قرار بود بانک توسعه تعاون حمایت های لازم را از این بخش داشته باشد و باید این موضوع در زمان مشخص مورد بررسی قرار گیرد، از طرفی بانک ایران و اروپا با توجه به شرایط پسا برجام میتواند به عنوان یک بانک قدرتمند عمل کند.
وی افزود: در بحث فاینانس نیز که حدود 30 میلیارد دلار است بیشتر به دو بخش طرحهای صنعتی و آب پرداخته شده است که اگر بتوانید بخش خصوصی را نیز در بحث فاینانس مشارکت دهید، آنها نیز میتوانند در جهت رونق صنعت کمک کننده باشند و بسیار مطلوب است.
کرباسیان در خصوص نوسازی صنایع عنوان داشت: در رشد 8 درصدی سالیانه برنامه ششم 7/2 آن بحث افزایش بهره وری میباشد بدین معنی که نیاز به نقدینگی، نوسازی، پرکردن ظرفیتهای خالی و استفاده از زمینه های صادرات احساس می شود که باید در برنامه های راهبردی لحاظ شود.
وزیر اموراقتصادی و دارایی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع شرکتهای دانش بنیان از موارد مهمی است اما متاسفانه فضای این بخش در سیستم بانکی کشور خالی است و باید حمایتهای لازم از دانش بنیانها و استارتآپها صورت گیرد.
وی گفت: در زمینه معادن باید سیاستهای وزارت صنعت را دنبال کنیم. در وزارت نفت بخشهای اکتشاف، بهره برداری و نگهداری تجمیع شدند و اقدام پسندیده ای بود، اگر امکان این اقدام در بخش معادن هم وجود داشته باشد، خالی از لطف نیست.