به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان رییس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات در بازدید از دومین روز مصاحبه نفرات برگزیده آزمون تعیین سطح مربی گری سربازان وظیفه گفت: در این زمینه همکاری کاملی با قرارگاه مهارت آموزی در ستاد نیروهای مسلح داشته ایم و وزارت ارتباطات جزو اولین دستگاههایی است که توافقنامه عملیاتی را با ستاد کل نیروهای مسلح مبادله کرد.
وی افزود: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید فراوانی بر ارتقا مهارت های سربازان دارد چرا که توانمند سازی سربازان می تواند در حل معضل بیکاری در کشور موثر واقع شود.
یزدانیان با تاکید بر امضای تفاهم نامه بین وزارت ارتباطات و ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: اجرای این تفاهم نامه در سه فاز پیگیری شده است که در فاز اول نیروهای پایور توانمند برای آموزش سربازان و تبدیل شدن به مربیان ماهر در زمینه تخصص های ICT شناسایی شدند. در فاز دوم بر اساس آزمون کتبی، توانمندی علمی و مهارت های ICT پایوران در مهر ماه امسال مورد بررسی قرار گرفت و در فاز سوم در مرحله سنجش توانمندی های مربیان هستیم و کسانی که موفق به کسب نمره شده اند مورد مصاحبه قرار می گیرند.
رییس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات با اشاره به مصاحبه حضوری مربیان گفت: خروجی سنجش فاز سوم پایورانی خواهد بود که تخصص و مهارتهای لازم را دارا هستند و می توانند به عنوان مربی در نیروهای مسلح ایفای نقش کنند که با در اختیار داشتن محتوا در حوزه فناوری اطلاعات می توانند به تربیت سربازان اقدام کنند
وی با اشاره به اینکه رشته های معرفی شده برای جذب مربیان در سال های آتی اشتغال زا هستند، افزود: با آینده پژوهی، تعامل نزدیک با فعالان بخش خصوصی و با توجه به سرعت تغییر فناوری، رشته هایی که طی سالهای آینده بازار ICT را شکل خواهند داد و پتانسیل زیادی برای اشتغال دارند شناسایی شدند.
یزدانیان با تاکید بر جذب سربازان دوره دیده در بازار کار کشور اظهار کرد: پس از پایان این دوره، گواهینامه هایی به سربازان اعطا می شود تا بتوانند در آینده به راحتی جذب بازار کار شوند.