وی ادامه داد: همه بازیگران نظام تامین مالی با حضور در این نمایشگاه و هم اندیشی از آخرین ایده ها، نوآوری ها و ظرفیت های همه بازار مطلع می شوند و می توانند از اطلاعات به روز برخوردار شوند. این نشست ها می تواند با نظریه های تخصصی افراد مطلع و صاحب نظر مانند وزیر اقتصاد برای فعالان صنعت مالی راهگشا باشد.
صابر عسکر پور درباره اثربخشی این نمایشگاه در حوزه صنعت مالی تصریح کرد: فراموش نکنیم این نمایشگاه زمانی می تواند اثربخش باشد و برای فعالان صنعت مالی دستاورد عینی و انضمامی داشته باشد که تنظیم گران سه ضلع صنعت مالی یعنی بانک مرکزی در حوزه ی بازار پول، سازمان بورس در حوزه بازار سرمایه و بیمه مرکزی در حوزه بازار بیمه به یک هماهنگی خاصی دست پیدا کنند.
معاون امور مالی بانک مسکن خاطرنشان کرد: هماهنگی تنظیم گران صنعت مالی در این نمایشگاه امکانی فراهم می کند که هرکدام از فعالان از امکانات یکدیگر بهره مند شوند. هرکدام از فعالان صنعت مالی امکاناتی دارند که این نمایشگاه می تواند دسترسی فعالان نسبت به امکانات همدیگر را تسهیل کند.
عضو هیات مدیره بانک مسکن با اشاره به دستاورد نمایشگاه صنعت مالی برای بانک ها، افزود: در کشور ما عمدتا اقتصاد بانک محور است، یعنی حجم و زحمت بیشتر تامین مالی بر عهده بانک هاست و این نوع نمایشگاه ها می تواند به کمک بانک های بیاید.
وی ادامه داد: بانک ها ازیک طرف برای تامین مالی در صف اول قرار دارند و از سوی دیگر هنگام مشکلات نظام اقتصادی به عنوان مرجع ایجاد مشکل معرفی شده و مورد مواخذه قرار می گیرند. ما همواره دیده ایم که بانک ها به عنوان برهم زننده تعادل صنعت مالی معرفی شده اند
عسکر پور در پایان تاکید کرد: نمایشگاه صنعت مالی در کنار کارکردهای عملیاتی و ایجاد هم افزایی میان اضلاع مختلف صنعت مالی، یک امکان بزرگ برای افزایش آگاهی در دو سطح عمومی و تخصصی است.