پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 212579 تاریخ : 1395/05/04-09:42:01
,8,17,
تقسیم سود در مجامع به صلاح بورس نیست

تقسیم سود در مجامع به صلاح بورس نیست

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: یکی از مشکلات بورس، تقسیم سود در مجامع شرکتها با هدف راضی کردن و خشنودی سهامداران است که موجب خروج نقدینگی از شرکتها می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ,علیرضا رحمانی با اشاره به رسیدن قیمت سهام به سطح مناسب و جذاب برای خرید در بورس گفت: قیمت سهام شرکتها و نیز شاخص بورس در چند ماه گذشته اصلاح خود را انجام داده است و بنظر می رسد این روزها بازار سهام به دنبال محرک برای بازگشت دوباره به روند رو به رشد و صعودی است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: البته تا زمانی که اتفاق خاصی در اقتصاد کشور به صورت بنیادی رخ ندهد، رونق و رشد بورس به صورت کوتاه مدت و مقطعی خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که کدامیک از گروههای بورسی امکان لیدری بورس را دارند اذعان داشت: بانکی ها یکی از گروههای بورسی هستند که با اجرای برجام، از رشدی که انتظارش را می رفت برخوردار نشدند و این پتانسیل را دارا هستند که با برقراری ارتباط با بانک های بزرگ خارجی و اتصال کامل سوئیفت بتوانند به لیدر بازار تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: گروه خودرویی نیز یکی دیگر از این گروههاست که البته در ماههای گذشته رشد قابل توجهی کرده است و در صورتی که قرارداد آنها با طرف‌های خارجی نهایی و عملی شود می توانند به عنوان لیدر بازار سهام دوباره مطرح شوند.

رحمانی با بیان این که با گذر از فصل مجامع نیز امکان گردش دوباره نقدینگی و رونق معاملات در بورس دور از انتظار نیست ادامه داد: یکی از مشکلات بازار سرمایه کشور تقسیم سود در مجامع شرکتها با هدف راضی کردن و خشنودی سهامداران است که موجب خروج نقدینگی از شرکتها می شود و این اتفاق در حالی در بورس ما می افتد که در بورس سایر کشورها، شرکتها و سهامدارانش مایل به تقسیم سود بانکی نیستند و ترجیح می دهند این نقدینگی را صرف بروز رسانی و تحول در بنگاهها کنند تا با رشد سودآوری و تولید در شرکتها، این گونه بر افزایش قیمت سهام و نیز کسب سود سهامدارانشان اقدام کنند.

این کارشناس بازار سرمایه همچنین در خصوص تاثیرپذیری معاملات بورس از کاهش نرخ سود بانکی گفت: این رخداد موضوعی زمان بر است که در بازده زمانی میان و بلندمدت می تواند بر سودآوری شرکتها اثرگذار باشد، بعلاوه این که تا تسهیلات بانکی با نرخ پایین به صنایع و بنگاهها نرسد نمی توان به تاثیرپذیری معاملات بورس از کاهش نرخ سود بانکی خوش بین بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران