پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 189994 تاریخ : 1395/03/04-16:29:43
,17,
تفاهم‌نامه هماهنگی میان سه نهاد بازار مالی منعقد شود

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران

تفاهم‌نامه هماهنگی میان سه نهاد بازار مالی منعقد شود

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت:ازآنجاکه ایجاد شورای ثبات مالی در جهت هماهنگی سیاست‌های احتیاطی در اولویت قرار دارد، هماهنگی در سطح عملیاتی میان بانک مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی در قالب تفاهم‌نامه‌های قانونی که تبدیل به قانون و مقررات شود ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از  روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی علی صالح‌آبادی در میزگرد سیاستی یکپارچه‌سازی نظام بانکی ، افزود:با توجه به تحولات سال‌های گذشته و ورود بانک‌ها و بیمه‌ها به بازار سرمایه باید نگاه یکپارچه به نظارت بر سه حوزه بازار پول، بیمه و سرمایه داشت.

 

وی ادامه داد: به دلیل پیچیده‌ شدن بازارهای مالی از منظر کارکرد و اهداف، لزوم هماهنگی بین مقامات ناظر بازارهای مالی بیش‌ازپیش نمایان می‌شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران اظهار داشت: بانک‌ها با ورود به بازار بورس و اوراق بهادار باید تحت نظارت قوانین این سازمان فعالیت کنند زیرا سازمان بورس به‌عنوان یک مقام ناظر، بانک‌ها را به‌عنوان شرکت‌های فعال در بازار بورس و اوراق بهادار در نظر گرفته و شفاف‌سازی فعالیت بانک‌ها را موردتوجه قرار می‌دهد و این امر در راستای تأمین حقوق سهام‌داران صورت می‌گیرد.

صالح‌آبادی تصریح کرد: بانک مرکزی  از منظر حمایت از حقوق سپرده‌گذاران بر بانک‌ها نظارت کرده و معیارهای نظارتی مخصوص به خود را در راستای نظارت بر عملیات بانک‌ها اعمال می‌کند بنابراین هر دو مقام ناظر در تلاش برای نظارت بر فعالیت بانک‌ها از دو دیدگاه سپرده‌گذاران و سرمایه‌گذاران بررسی می‌شوند و باید از هماهنگی لازم جهت بهبود در امر نظارت برخوردار باشند.

صالح‌آبادی تأکید کرد: بانک‌‌های عضو سازمان بورس و اوراق بهادار در شرکت‌های تأمین سرمایه دی نفع به‌حساب می‌آیند همچنین باوجود اوراق بهادار در بازارهای مالی، بانک‌ها وظیفه ضمانت این اوراق را بر عهده داشته‌اند. در چنین شرایطی، اگر ناشر اوراق بهادار به سازمان بورس مراجعه کند و ضامن بانکی معرفی نماید، ‌آنگاه بانک مرکزی به بانک ضامن اعلام خواهد کرد که فعالیت آن را باید از منظر مدیریت ریسک مورد ارزیابی قرار دهد تا بانک در ضمانت اوراق بهادار دچار ریسک مضاعف نشود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با تأکید بر اهمیت اوراق بهادار رهنی ، تصریح کرد:در چارچوب مفهومی اوراق بهادار رهنی، دارایی‌های بانک‌ها در قالب اوراق بهادار و در بازار سرمایه به سرمایه‌گذاران فروخته می‌شود ، بنابراین بین بازار پول و بازار سرمایه از این طریق ارتباط ایجاد می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران