پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 306133 تاریخ : 1396/07/18-18:10:31
,8,
تفاهمنامه همکاری میان بورس کالا و دانشگاه علامه طباطبایی به امضا رسید

با حضور مدیران ارشد بورس کالای ایران؛

تفاهمنامه همکاری میان بورس کالا و دانشگاه علامه طباطبایی به امضا رسید

صبح امروز تفاهم نامه همکاری میان بورس کالای ایران و دانشگاه علامه طباطبایی به منظور تقویت ارتباط بخش اقتصادی و دانشگاه و نیز گسترش و توسعه فرهنگ سازی و آموزش به امضا رسید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان بورس کالای ایران و دانشگاه علامه طباطبایی با حضور حامد سلطانی نژاد مدیرعامل بورس کالای ایران، مجید عشقی قائم مقام مدیر عامل، محمد اسکندری معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی،حبیب هنری، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی، حسن طایی رئیس دانشکده اقتصادی و به همراه اساتیدی از گروه های آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا این مراسم،حامد سلطانی نژاد با بیان اینکه بورس کالای ایران مدت هاست به دنبال فرصتی برای ایجاد مراودات و تعاملات با حوزه دانشگاهی بوده است، اظهار کرد: در راستای این هدف، دانشگاه علامه طباطبایی به لحاظ اینکه مبدأ علوم انسانی محسوب می شود، در اولویت قرار دارد و به دلیل نوپا بودن بورس کالای ایران در قالب قانون جدید بازار سرمایه، می طلبد تا از دانش و تجربه اساتید دانشگاهی استفاده کند.

وی به گردش مالی حدود 39 هزار میلیارد تومانی بازار مشتقه در سال گذشته در بورس کالای ایران اشاره کرد و افزود: حوزه دانشگاهی برای اینکه این بازار بتواند در حوزه ابزارهای پوشش ریسک و نوسانات به اقتصاد کشور کمک کند، می تواند منشأ اولیه باشد. چرا که افرادی که دانش آن را داشته باشند، در کشور کم هستند و فضای دانشگاه ها می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

سلطانی نژاد با بیان اینکه در به کار گیری از ابزارهایی همچون فیوچرز عدم آشنایی و فرهنگ سازی مناسب وجود دارد، گفت: برای ایجاد ارتباط بهتر و فرهنگ سازی و آموزش در این زمینه می توان از طریق دانشگاه ها اقدام کرد و امضای این تفاهم نامه همکاری در همین راستا بوده است.

در ادامه، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ها و مراکز دولتی و غیردولتی می تواند به برقراری ارتباط بیشتر حوزه دانشگاهی و بازار کار و صنعت منتهی شود، گفت: امضای این تفاهم نامه با بورس کالای ایران را به فال نیک می گیریم و با توجه به اینکه این دانشگاه یکی از دانشگاه های تخصصی علوم پایه و منابع انسانی است،فعالیت ها و ابتکاراتی که در آن صورت گرفته می تواند به بورس کالای ایران کمک کند تا به صورت تخصصی تر در بخش های مختلف وارد شود.

حبیب هنری افزود: یکی از ابتکارات دانشگاه علامه طی چند سال گذشته راه اندازی هسته های پژوهشی و مراکز رشد است که در زمینه های تخصصی وارد می شوند و فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی انجام داده و برنامه هایی همچون نوشتن مقاله و ترجمه مقالات خارجی را اجرا می کنند.

به گفته وی، رویکرد دانشگاه علامه طباطبایی این است که مباحث نظری ارایه شده به دانشجویان به صورت عملی نیز توسط آنها به کار گرفته شود که در این راستا دوره های مهارت آموزشی راه اندازی شده تا ضمن یادگیری تئوری مطالب، برای ورود به بازار کار مهارت لازم را کسب کنند.

وی این دوره های مهارتی را برای ارتقای رتبه این دانشگاه در رنکینگ بین المللی حائز اهمیت دانست و گفت: تدابیری داریم که با برگزاری دوره های آموزشی مهارت کاربردی که فرصت برگزاری آن در حوزه بورس کالای ایران نیز وجود دارد، در این دانشگاه دوره نظریات را به دوره های بین المللی نزدیک کنیم.

هنری تأکید کرد: دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه هایی که می تواند به رفع مشکلات به بورس کمک کند، تمام قد ایستاده و به اجرایی شدن آن کمک می کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران