به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور، دکترسیدحمید پورمحمدی در جلسهای که با حضور رئیسسازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و جمعی از نمایندگان تشکلهای اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه کشورنقشه راه و تصویری کلان برای مقابله با تحریمها طراحی کرده است.
وی افزود: 5 کلان برنامه در این رابطه در بخشهای بودجه دولت، معیشت مردم، تولید و اشتغال، نظامنقدینگی و ارز آماده شده است.
دکتر پورمحمدی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه کشور کوتاهترین راه تعامل بین دولت و بخش خصوصی به شمار می آید، افزود: با هماهنگی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران مقرر شده،10 کارگروه با حضور نمایندگانی از اتاق بازرگانی ایران و همکاران ما در سازمان برنامه و بودجه کشور در حوزههای مختلفی مانند؛ صنعت، معدن و بازرگانی، انرژی، نظامفنی، اقتصاد کلان و اقدامات فعال برای مقابله با تحریمها تشکیل و نتایج جلسات در اسرع وقت به ستاد بودجه اعلام شود.
وی در مورد مشارکت عمومی- خصوصی برای اجرای طرح های نیمه تمام گفت: سامانهای طراحی شده است که اطلاعات ازابتدا تا انتها در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد، این درحالی است که روسای سازمان های برنامه و بودجه نیز توجیه شدهاند که تعامل با بخش خصوصی و مشارکت عمومی و خصوصی از اولویتهای سازمان برنامه و بودجه است.
معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: دولت ریالی از تغییر نرخ ارز عایدی نداشت. این در حالی است که سهم دولت از ابتدای سال تا به حال به لحاظ قیمت و وضعیت صادرات، از پیش بینی بودجه بالاتر بود، اما تمام منابعی که صرف شد، برای حمایت از مردم صرف کالاهای اساسی، دارو و نهادههای کشاورزی و دامی شده است.