به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ دکتر محمدرضا حسینزاده پس از اتمام جلسه مشترک مدیران عامل تعدادی از بانکهای کشور با شهردار تهران ضمن اعلام این خبر، به مباحث مطرح شده در این نشست اشاره کرد و توضیح داد: بررسی و مذاکرات نشست منتج به تصمیمی برای تشکیل دو کارگروه بین نظام بانکی و شهرداری تهران شد. یکی از این کارگروهها تدارک نظام پرداخت منظم برای تعیین تکلیف بدهیهای شهرداری را میبیند و کارگروه دوم برای حمایت از پروژههای عمرانی، زیستی، فنی، حملونقل و هر موردی که برای شهرداری اولویت داشته باشد، تشکیل میشود.
به گفته رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی، بانکها در قالب کنسرسیومی اعلام آمادگی کردهاند که از پروژههای شهرداری حمایت کنند.
حسینزاده گفت: این حمایتها، به ویژه برای رفع آلودگی پایتخت، انجام خواهد شد و همه باید دست به دست هم بدهیم تا این شهر برای مردم خوبمان یک شهر سالم و زیستپذیر و منطبق با استانداردهای جهانی باشد.
مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه به وضعیت آینده تهران تحت مدیریت جدید شهری اشاره و بیان کرد: تصور ما این است که آقای مهندس افشانی که سابقه استانداری و معاونت عمرانی وزارت کشور را در کارنامه کاری خود دارد، یک فرد متخصص در این حوزه است. بر همین اساس نیز آینده و دورنمای خوبی در انتظار تهران است و تصورم این است که ایشان بسیار حرفهای و تخصصی شهر را اداره خواهد کرد.
وی عنوان کرد: در این مقطع مشکلات شهر تهران میطلبید که چنین مدیری در رأس امور باشد تا مشکلات را به صورت حرفهای و تخصصی ببیند و رفع کند. بانکها هم ترجیح میدهند با مدیران حرفهای همکاری کنند.
استقبال شهردار تهران از تشکیل کارگروههای مشترک
پرداخت بدهیهای پیشین شهرداری و تأمین هزینههای به سرانجام رساندن پروژههای شهرداری دو دغدغه مهم شورای شهر تهران در ماههای گذشته بودند. از سویی شهردار تهران در شروع کار تلاش میکند این نگرانیها را به حداقل برساند و نشست محمدعلی افشانی با مدیران بانکی هم به همین دلیل برگزار شد.
سیدمحمدعلی افشانی در این نشست گفت: خوشبختانه مدیران بانکی کشور به دشواری و مشکلات عدیده کلانشهر تهران و مسائل شهرداری واقف هستند و شرایط اقتصادی موجود نیازمند حمایت و همکاری همه ذینفعان اقتصادی با مدیریت شهری است.
وی اظهار کرد: تهران صرفاً مرکز استان نیست، بلکه این شهر پایتخت کل کشور و دارای تنوع قومی و دینی بوده و همه آنها به واسطه قدرت رأیشان، صاحب حق هستند. تهران مرکز ثقل و گرانیگاه ایران است و دولت، مجلس، نظام بانکی، مدیران شهری و تمام ذینفعان در اداره این کلانشهر، مسئولیت مدنی مشترک دارند و باید موجب افزایش احساس همگرایی بیشتر و ایفای نقش مسئولیت مدنی مشترک در بین همگان شوند.
شهردار تهران گفت: بانکها نقش مؤثر و مفیدی در توسعه کشور دارند و اکثریت پروژههای اقتصادی و عمرانی با مشارکت بانکها اجرا شده یا میشوند؛ از اینرو کارگروه مشترک شهرداری و بانکها برای سرمایهگذاری بیشتر در شهر و تعیین تکلیف بدهی شهرداری به بانکها تشکیل میشود که نقش مؤثری در توسعه شهر خواهد داشت.