به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، تورج محمدی در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 78 به عنوان اولین دانشگاه کشور برنامه راهبردی برای خود تدوین کرد، گفت: این مساله سرمشقی شد تا دانشگاههای سراسر کشور فعالیتهای خود را طبق برنامه پیش ببرند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران افزود: در آن دوره برای اولین بار جهتگیری دانشگاه تغییر یافت. سیستم ارزیابی فعالیتهای پژوهشی در دانشگاه راهاندازی شد. این جهتگیریها موجب شد دانشگاه علم و صنعت در سطح بینالمللی جزو 500 دانشگاه برتر و همچنین جزو سه دانشگاه برتر فنی و مهندسی در کشور محسوب شود. البته در این میان مهمترین دستاورد دانشگاه علم و صنعت افزایش کیفیت پژوهشها و میزان ارجاعدهی بوده است.
وی ادامه داد: در عین حال سال گذشته برنامه راهبردی پنج ساله دانشگاه با جهتگیری تبدیل دانشگاه علم و صنعت به یک دانشگاه کارآفرین و تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی با رویکرد فناوری تدوین شد که برای تسهیل دستیابی به اهداف موردنظر سال گذشته سیستم ارزیابی پژوهشی مورد بازنگری جدی قرار گرفت.
محمدی تصریح کرد: ارزیابیهایی که انجام دادیم نشان میدهد جهتگیری اساتید و همکاران در دانشگاه براساس نیازهای کشور و مجامع بینالمللی تغییر رویه یافته است. امیدواریم در انتهای پنج ساله دانشگاه بتوانیم به اهداف موردنظر خود برسیم.
برنامه هفته پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران از تاریخ 24 تا 28 آذرماه برگزار میشود که در این راستا نمایشگاهی مشتمل بر ارائه دستاوردهای پژوهشی دانشکدهها و پژوهشکدههای دانشگاه برگزار خواهد شد.
همچنین چند کارگاه شامل کارگاه علمسنجی، کارگاه آموزش نوشتن پتنت، کارگاه آموزش چگونگی تاسیس شرکتهای دانشبنیان و کارگاه آموزش عوامل موثر در تجاریسازی محصولات دانشبنیان برگزار میشود.