پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 573934 تاریخ : 1399/10/24-18:55:54
,2,
تامین مالی پروژه انتقال آب خلیج فارس، خدمت ماندگار نظام بانکی به توسعه کشور است

مدیرعامل بانک ملی ایران:

تامین مالی پروژه انتقال آب خلیج فارس، خدمت ماندگار نظام بانکی به توسعه کشور است

مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد که تامین مالی پروژه بزرگ انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران، یکی از ماندگارترین، اثربخش ترین و تاریخی ترین اقدامات و خدمات نظام بانکی با راهبری بانک ملی ایران به توسعه کشور است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا حسین زاده که به صورت ویدئو کنفرانسی با کارکنان اداره کل بررسی طرح ها سخن می گفت، با بیان این که نظام اقتصادی کشور ما بانک محور است و بانک ها در همه پروژه های کوچک و بزرگ نقش جدی و تعیین کننده دارند، اظهار کرد: هر سال حجم بسیار زیادی از منابع مالی توسط نظام بانکی به طرح های ایجادی یا توسعه ای تزریق می شود که در نتیجه آنها هم اشتغال پدید می آید و هم مشکلی از مشکلات کشور برطرف می شود.

او با تاکید بر این که طرح های زیربنایی متعلق به همه کشورند، اظهار کرد: سالها بود که مناطق مرکزی با مشکل تامین آب مواجه بودند، اما دولت تدبیر و امید با اجرای نهایی و بهره برداری از فاز نخست طرح انتقال آب به استان های کویری کشور، آرزوی دیرینه مردم این مناطق را محقق کرد.
وی با اشاره به این که با اجرای طرح انتقال آب خلیج فارس، استان های هرمزگان، کرمان، یزد و در نهایت اصفهان از آب شیرین با کیفیت برخوردار خواهند شد، ادامه داد: کل تسهیلات پرداختی نظام بانکی به این پروژه بیش از 18 هزار و 101 میلیارد ریال و سهم بانک ملی ایران در آن بیش از 14 درصد بوده است.
حسین زاده پروژه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی را اقدامی اساسی برای توسعه این مناطق و تامین آب مورد نیاز آنها در سال های آتی خواند و افزود: خوشحالیم که در این زمینه با همه توان وارد شدیم و اکنون شیرینی بهره برداری از طرح را با همه وجود حس می کنیم.
نیمه آبان ماه امسال، قطعه نخست ابر پروژه انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران و آبرسانی به شهرستان های خمیر و سیرجان با دستور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور افتتاح شد.
تأسیسات آب شیرین کن خلیج فارس با ظرفیت 200 هزار متر مکعب در شبانه روز به منظور تأمین بخشی از آب مورد نیاز شرب و صنعت استان های مرکزی و جنوب شرق کشور، فعالیت می کنند.
با ورود آب شیرین کن خلیج فارس، ظرفیت تولید آب شیرین در کشور 50 درصد افزایش یافت و با آغاز بهره برداری از این مجتمع، سالانه بیش از 70 میلیون متر مکعب آب شیرین به آب های کشور افزوده می شود.
بخش اصلی آب شیرین تولیدی با استفاده از یک خط لوله به طول 800 کیلومتر به مجتمع های صنعتی واقع در استان های مرکزی ایران منتقل شده و بخش دیگری از آن نیز جهت شرب استان هرمزگان صرف خواهد شد.
سرمایه گذاری های ریالی و ارزی انجام شده در این طرح به ترتیب هفت هزار میلیارد ریال و 92 میلیون یورو است. عملیات اجرایی این طرح در پاییز 1396 آغاز شد و در پاییز 1399 به راه اندازی اولیه رسیده است.
احجام بزرگ کارهای انجام شده از جمله 375 هزار متر مکعب خاک برداری، 34 هزار متر مکعب بتن ریزی، 5 هزار تن آرماتوربندی، 80 هزار مترمربع قالب بندی، 10 هزار تن تجهیزات و متریال، بیش از 110 کیلومتر کابل کشی و 50 کیلومتر لوله کشی در سایزهای مختلف، نشان دهنده وسعت این طرح ملی است.
در زمان ساخت پروژه به طور میانگین روزانه 700 نفر به شکل مستقیم و پنج هزار نفر به شکل غیر مستقیم در این پروژه مشغول به کار و فعالیت بوده اند. در زمان بهره برداری نیز این مجموعه با اشتغال زایی 150 نفر به صورت مستقیم و 500 نفر به طور غیر مستقیم در جهت بهره برداری 25 ساله از این مجموعه بزرگ گام بر می دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 146
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران