پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 400178 تاریخ : 1397/08/05-12:05:00
,15,
تاثیر رویدادهای علمی بر تغییر در برنامه‌های سیستم بانکی و پرداخت

دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی در ITE 2018، تاکید کرد:

تاثیر رویدادهای علمی بر تغییر در برنامه‌های سیستم بانکی و پرداخت

دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی در ITE 2018، برگزاری این رویداد را در آشنایی فعالان اکوسیستم بانکداری و پرداخت با پیشرفت‌های روز دنیا موثر دانست و گفت: گاهی در ایران سرمایه‌گزاری‌هایی انجام می‌شود که عمر آن در جهان به پایان رسیده است, برگزاری چنین سمینارهایی باعث تغییر برنامه‌ها و تنظیم جهات می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی حکیم‌جوادی مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا بیان کرد: هوش مصنوعی صنعت بانکداری را نیز مانند صنایع دیگر و حتی بیش از آنها تحت‌الشعاع خود قرار داده و می‌دهد. بقای بانک‌ها به نوآوری وابسته است و بر همین اساس به‌کارگیری هوش مصنوعی در بانک‌ها و موسسات مالی موضوعی جدی است.  

وی ادامه داد: در ارائه خدمات بانکداری و مالی و امور مختلف مرتبط با مشتریان، با توجه به اتکایی که می‌توان به ماشین‌ها در مواردی مانند برنامه‌پذیری، یادگیری و سهولت و سرعت اجرای امور تکراری داشت، زمینه‌های استفاده از هوش مصنوعی و آثار آن وسعت می‌یابد.
دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی، تاثیر بر برند به عنوان یک شرکت نوآور و جذاب را از جمله نتایج بهره‌گیری از این این تکنولوژی در بانک‌ها و موسسات مالی دانست و افزود: افزایش بهره‌وری در مجموعه و بهبود مستمر توانای‌ها با به‌کارگیری ماشین به جای انسان و تکیه بر مقوله‌هایی مانند امنیت و اطمینان رفتار ماشینی به جای انسان، از دیگر دستاوردهای هوش مصنوعی است.
حکیم‌جوادی بیان کرد: استفاده از این تکنولوژی امکان به‌کارگیری قدرت تحلیل سریع داده‌های انبوه را به بانک‌ها می‌دهد؛ از این مقوله می‌توان در اموری مانند شناخت مشتری، دسته‌بندی مشتریان و ارائه خدمات اختصاصی و متناسب مشتری (پیشنهاد به مشتریان) بهره گرفت.
به گفته وی، کشف تقلب‌های احتمالی از روی الگوها، ممانعت از پولشویی، ارزیابی و مدیریت ریسک بر اساس تحلیل داده‌های آماری، سرمایه‌گزاری‌های قاعده‌مند، جمع‌آوری اطلاعات از منابع یا شبکه با تکیه بر الگوها و امور تصمیم‌سازی و اقدام با سرعت مناسب، از دیگر کاربردهای تحلیل سریع داده‌های انبوه برای بانک‌ها و موسسات مالی است.
مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا بیان کرد: بانک‌ها می‌توانند از امکان تحلیل سریع داده‌های انبوه برای هشیارسازی و ارائه هشدار در زمینه‌های خاص مانند ورود غیر مجاز به سیستم، تغییر روحیه یا لحن در تعاملات و برخوردها، تحلیل رفتار با تکیه بر الگوهای مختلف و درک انتقادات و اعتراضات از متون انتقالی میان کاربران سیستم و مشتریان استفاده کنند.
 
افزایش سرعت و امنیت
حکیم‌جوادی در بیان دیگر مزیت‌های هوش مصنوعی گفت: در این زمینه امکان استفاده از ربات‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و سپردن امور اطلاع‌رسانی و رصد شبکه‌های اجتماعی به ماشین و همچنین تشخیص و مطابقت خط، امضا، صدا، سایر اطلاعات بیو متریک اشخاص وجود دارد.
وی تبدیل اتوماتیک اطلاعات متنی یا صوتی به کاراکترهای کامپیوتری متناظر و انتقال آن به سیستم‌ها و اعمال کنترل‌های رفتاری، مکانی، تعاملاتی و شبکه‌ای را از دیگر مزیت‌های این تکنولوژی دانست و افزود:  افزایش امنیت اقدامات با کنترل ریسک‌ها و همچنین بالا بردن رضایت مشتریان از طریق کاهش بروکراسی، تحلیل و امتیازدهی آنی، تحلیل ریسک‌های مربوطه و کاهش ریسک عدم بازگشت سرمایه مشتریان بدحساب و افزایش سرعت ارائه تسهیلات و پیشنهادات متعاقب را نیز باید به این فهرست اضافه کرد.
به گفته دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی، ارائه مشاوره‌های هوشمندانه، درک احساس و رفتارهای مشتری و تجربیات و سلایق او، پذیرش نقش جانشین مشتری و اقدام برای جستجوی همزمان در شبکه برای یافتن بهترین پیشنهادات برای مشتری در میان عرضه کنندگان، پیش‌بینی در زمینه‌های مختلف و قرار گرفتن در همه سرویس‌های بانکی با تکیه بر مدل بانکداری باز و نظارت نامحسوس و حتی آنی بر جریان و کیفیت خدمات نیز از جمله مزیت‌های استفاده از هوش مصنوعی در صنایع بانکی و پرداخت است.
وی بیان کرد: این تکنولوژی در هر نقطه ای که نیاز به مشخصاتی مانند حضور دائم برای کسب اطلاع و آگاهی، تشخیص الگو، فیلترینگ، تحلیل رفتاری، پردازش سریع و بررسی‌های انطباقی و منطقی، فراهم کردن نتایج برای کمک به تصمیم‌سازی، اطلاع‌رسانی و هشیارسازی اتوماتیک شبکه، تصمیم‌گیری و دستور اجرای اقدامات اضطراری در مواقع خاص، یادگیری و همچنین بهبود و ارتقای خود باشد، کاربرد دارد.
حکیم‌جوادی افزود: در برخی آزمایش‌ها ثابت شده است که فعالیت‌های تکراری و قابل برنامه‌ریزی ماشینی، سرعت انجام امور را نسبت به انسان، چندین برابر کاهش می‌دهد و این برای بهبود شرایط اقتصادی جدید و همچنین تعامل با مشتریان نوگرا و کم تحمل امروزی، بسیار اهمیت دارد. بنابراین آن دست از بانک‌ها و موسسات مالی که در استفاده از این تکنولوژی پیشتاز باشند، تاثیر شگفت آن را در اعتبار برند خود شاهد خواهند بود.
مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا ادامه داد: صنعت پیشرو و ممتاز بانکداری، به عنوان نهادی که اقتصاد و درآمد و هزینه و فرصت را خوب می‌شناسد و تاثیر اتوماسیون را نیز بهتر از دیگران درک کرده و به کار بسته است، از نوآوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی استقبال جدی خواهد کرد.
 
سمیناری برای تغییر برنامه‌ها و تنظیم اذهان
حکیم‌جوادی با اشاره به برگزاری سمینار هوش مصنوعی در حاشیه نمایشگاه تراکنش ایران، بیان کرد: آشنایی، فرهنگ‌سازی و ارائه فیلم‌ها و تجربیات جامعه جهانی، می‌تواند برای همه عوامل درگیر در اکوسیستم بسیار مفید باشد.
دبیر علمی سمینار هوش مصنوعی، افزود: مشهود است که ما از جامعه جهانی در برخی امور عقب افتاده‌ایم و گاهی سرمایه‌گزاری‌هایی انجام می‌دهیم که عمر آن در جهان به پایان رسیده است. برگزاری چنین سمینارهایی حداقل باعث تغییر برنامه‌ها و تنظیم جهات خواهد شد.
وی گفت: با توجه به اینکه خصوصیات، شرایط، قوانین و مقررات، زیرساخت‌ها و آمادگی‌های ما تا حدودی با دیگران تفاوت دارد، برگزاری سمینار هوش مصنوعی می‌تواند به تنظیم اذهان و اقدام برای توسعه صحیح‌تر منجر شود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 212
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران