به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، یکی از ارزنده ترین میراث همه گیری کرونا، دورکاری است که به واسطه کاهش هزینه ها، حمایت از کارکنان، کار موثرتر، تحول در فرهنگ سازمانی و استفاده از نیروی کار سیال و آزادکار به مذاق بسیاری از شرکت های بزرگ جهان خوشایند آمده است. این موضوع در صنایع مالی و بیمه که در آن مشاغل کم تحرک بسیار دیده می شود نیز مورد توجه زیادی واقع شده است. در پژوهش جدید شرکت مک کنزی در حوزه دورکاری بلندمدت، در میان صنایعی که نیروی کار آن ها، توان کار سه روز و بیشتر را به طور موثر و کارآمد داشتند، صنعت بیمه بالاترین توان بالقوه را از خود نشان داده است. بر اساس این پژوهش، یک سوم از زمان صرف شده در فعالیت ها در صنایع مالی و بیمه، بدون کمترین آسیب به بهره وری، می تواند به صورت دورکاری انجام شود. این فعالیت ها شامل تحلیل داده ها، پردازش خسارت ها و بیمه گری (تعیین نرخ ریسک) می گردد. در یک تحقیق مشابه منتشره توسط مجله فوربیز نیز بعد از مشاغل مربوط به رایانه و ریاضیات، عملیات های مالی، بالاترین آمار دورکاری را به خود اختصاص داده اند.
با توجه به اهمیت این موضوع، بخش مطالب اصلی بیستمین شماره ماهنامه الکترونیکی تازه های بیمه ایران و جهان به «فرصت رشد در بازار مزایای کارکنان» ، «الگوهای جدید مراقبتی» و «راهکارهای انتقال ریسک برای چرخه حیات انرژی های تجدیدپذیر» اختصاص یافته است.
موضوع «هزینه های جبران خسارت درمان توسط کارفرما کماکان سه برابر نرخ تورم جهانی در سال 2022» در بخش اخبار تازه مورد توجه قرار گرفته و موضوعات «تبدیل خسارت ها به دارایی های استراتژیک»، «چگونگی کاهش ریسک های مرتبط با نیروی کار سیار»، «چگونگی مشارکت بهتر مشتریان در رشته بیمه اتومبیل» و «چگونگی اثرگذاری خدمات نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS) بر صنعت بیمه» در بخش بینش های تازه ارائه شده است.
مخاطبان این شماره، در بخش شخصیت برجسته علمی با پرفسور امید باقری اسـتاد اقتصـاد دانشـگاه ایالتـی کنـت آمریـکا آشنا خواهند شد و بخش های یک معرفی تازه و یک مفهوم تازه به ترتیب به معرفی دستگاه لیک بات(نشت یاب هوشمند آب) و اوراق مرگ ومیر اختصاص یافته است.
دو کتاب با عناوین «بیمه و حقوق بشر» و «قیمت گذاری ریسک بیمه: راهنمایی برای اکچوئر شاغل» نیز در بخش تازه های نشر معرفی گردیده است.
علاقه مندان برای مشاهده و دریافت بیستمین شماره ماهنامه الکترونیکی تازه های بیمه ایران و جهان، می توانند به وب سایت پژوهشکده بیمه یا به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4965/Articles/view/14651/1546/ مراجعه نمایند.