به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، مدیرکل فناوری اطلاعات این بانک در میزگرد تخصصی «فین تک، زیرساخت ها، الزامات و چالش ها» با اشاره به محدود کنندگی مقررات گذاری و رگولاتوری حاکمیت بر فعالیت فین تک ها، گفت: اگرچه فین تک ها نیاز به حمایت دولت ندارند و فعالیت آنها به خودی خود در کشور ما ارزش آفرین است اما با این وجود حاکمیت و بانک مرکزی به دنبال حمایت همه جانبه از فعالیت این کسب و کار است.
وی افزود: بهتر است فین تک ها خواهان حمایت حاکمیت نباشند و پارادایم فکری خود را نسبت به این موضوع تغییر دهند چراکه حمایت دولت برای فین تک ها هم برای دولت و هم برای فین تک ها هزینه آور خواهد بود. همچنین باید شناخت خود از عرصه فعالیت فین تک ها بالا برده و ابهامات این حوزه بررسی شود تا بتوان به شکل موفقی از آنها حمایت کرد.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با بیان اینکه فین تک ها ارایه دهنده خدمات به مردم هستند و خدمات آنها شامل دولت نمی شود، گفت: در حال حاضر فین تک های موفق به سیستم پرداخت متصل هستند. فعالیت آنها با ریسک زیادی مواجه است و خوشبختانه کشور ما کشوری است که ریسک کننده ها رشد می کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت نمی تواند برای ریسک پذیرها تصمیم گیری کند، افزود: برخی فین تک ها چند میلیون ها تومان درآمد دارند، بدون آنکه کسی از آنها حمایتی کند.
حکیمی در خصوص حمایت فین تک ها گفت: در کشورهای دیگر حمایت از فین تک ها در امتداد حمایت از مشتری صورت می گیرد و قائده بر این است که باید فضای رقابتی برای این گروه فراهم شود.