پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 494297 تاریخ : 1398/09/06-17:07:37
,5,22,
بهره‌مندی 10 میلیون روستایی از آب شرب سالم تا پایان دولت

بهره‌مندی 10 میلیون روستایی از آب شرب سالم تا پایان دولت

وزیر نیرو با اشاره به تلاش‌های دولت تدبیر و امید در راستای توسعه، عمران و آبادی در کشور گفت: تا پایان دولت دوازدهم 10 میلیون نفر از آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، رضا اردکانیان روز چهارشنبه در آیین افتتاح نیروگاه بادی آقکند شهرستان میانه در سفر رییس جمهوری اظهار کرد: از ابتدای دولت تاکنون 6 میلیون و 856 هزار نفر از روستاییان از شبکه اب سالم بهره مند شده اند که تا پایان دولت این رقم را به 10 میلیون نفر خواهیم رساند.

وی ادامه داد: از نیمه دوم امسال سعی داریم تا به هم وطنان خود و کسانی که از بیرون از مرزها تحولات کشور را رصد می کنند نشان دهیم که با وجود اعمال شدیرترین تحریم ها، شاهد گردش چرخ های توسعه، عمران و فعالیت در کشور هستیم.

اردکانیان در رابطه با افتتاح نیروگاه 50 مگاواتی بادی آقکند میانه گفت: در پویش «الف، ب،» ایران هر هفته در یک یا دو استان طرح های بزرگی در سطح کشور به بهره برداری می رسد که این هفته در آذربایجان شرقی شاهد این بهره برداری ها هستیم.

وی نیروگاه بادی آقکند شهرستان میانه را بزرگ ترین نیروگاه بادی کشور با 20 توربین دو و نیم مگاواتی معرفی کرد و افزود: 80 درصد تجهیزات نیروگاه طراحی و ساخت داخل بوده و انتقال تکنولوژی از 10 سال پیش صورت گرفته و اکنون شاهد به ثمر رسیدن این پروژه عظیم به دست متخصصان، صنعتگران و دانشمندان ایرانی هستیم.

وزیر نیرو از هزینه کرد 960 میلیارد تومان سرمایه گذاری غیردولتی برای این نیروگاه خبر داد و گفت: این طرح نقش مهمی در تامین برق پایدار منطقه به ویژه جنوب شرق استان آذربایجان شرقی خواهد داشت و در اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم نیز سهم عمده ای دارد.

وی اضافه کرد: نیروگاه بادی آقکند از مناسب ترین اشکال نیروگاه های تجدید پذیر است و ما در کشور تا 30 هزار مگاوات ظرفیت مطالعه شده برای احداث نیروگاه های بادی را داریم که دولت نیز توجه جدی به این امر دارد.

اردکانیان با بیان اینکه نیروگاه بادی آقکند نقش مهمی در کاهش آلاینده های زیست محیطی دارد، صرفه جویی در مصرف آب و سوخت را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: این طرح 175 هزار مگاوات ساعت انرژی در سال تولید می کند.

وی همچنین در خصوص برنامه وزارت نیرو برای  کنترل و مهار سیلاب ها گفت: به دلیل اینکه در سال گذشته پربارش‌ترین سال در پنج دهه اخیر را پشت سر گذاشتیم، دولت از امسال به موضوع مهار سیلاب توجه جدی دارد.

وزیر نیرو با اشاره به اهتمام دولت برای عمران و آبادی کشور از تکمیل 227 طرح وزارت نیرو در 31 استان با اعتبار 33 هزار میلیارد تومان خبر داد و افزود:در مجموع 60 طرح با اعتبار 4300 میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

اردکانیان،به شناسایی 7500 کیلومتر رودخانه های با اولویت یک اشاره کرد و افزود: امسال اولویت ما طرح های مطالعاتی برای مهمندسی رودخانه و لایروبی در حدود 1100 کیلومتر از مجموع 7500 کیلومتر خواهد بود که اعتبار خوبی نیز برای این امر در نظر گرفته شده و 50 درصد از مخازن ما برای دریافت سیلاب های معتبر خالی است.

وی یکی دیگر از برنامه های دولت را جلب مشارکت بیشتر مصرف کننده ها بیان کرد و گفت: هر چقدر مصرف کننده ها چه در خانگی، چه صنعت و چه در کشاورزی همکاری بیشتری داشته باشند، مدیریت بار به نحو مناسب تری صورت می گیرد که خوشبختانه تابستان امسال به مدد همکاری و هماهنگی مردم بالاترین سطح صرفه جویی در مصرف برق را داشتیم و 3800 مگاوات اوج بار را کاهش دادیم که نتیجه آن نبود خاموشی بود و توانستیم  بالاترین میزان انرژی را به کشورهای همسایه صادر کنیم.

همزمان با سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی و با حضور وزیر نیرو، نیروگاه بادی 50 مگاواتی آقکند در شهرستان میانه افتتاح شد.

این مزرعه بادی با توان تولید برق بیش از 175 گیگاوات ساعت و با 20 واحد که ظرفیت هر واحد 2 و نیم مگاوات است در روستای آقکند از توابع بخش کاغذکنان میانه واقع شده و برق مورد نیاز برای 104 هزار خانوار این شهرستان را تامین می کند.

توربین های بادی و تجهیزات مورد نیاز برای احداث نیروگاه بادی آقکند داخلی بوده و در شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا طراحی و ساخته شده است.

این نیروگاه باعث صرفه جویی در مصرف سوخت به میزان 49 میلیون متر مکعب گاز طبیعی و آب به میزان 38 هزار متر مکعب شده و از انتشار 119 هزار و 200 تن آلاینده زیست محیطی جلوگیری می کند.

اجرای این پروژه از اسفند سال 1396 آغاز شده و سنگرون آخرین واحد نیز در آبان امسال به اتمام رسید. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران