شیری با تاکید بر اینکه موضوع بیمه، معیشت و تسهیلات باجه های بانکی روستایی در دستور کار مدیران ارشد قرار دارد، گفت: درآمد باجه های بانکی روستایی رابطه مستقیم با حجم فعالیت آنها و توسعه خدمات دارد و باید برنامه های بانک منجر به توسعه خدمات این واحدهای بانک شود.
مدیرعامل بانک با اشاره به پیشنهاد صدور کارت شناسایی برای باجه های بانکی روستایی تصریح کرد: صدور این کارت ها با هدف هویت بخشی باجه ها و به رسمیت شناختن آنها اقدام موثری می تواند باشد.
وی با تاکید بر اینکه بر اساس قانون باید در 151 شهرستان شعبه ایجاد کنیم، افزود: تامین بخشی از نیروی انسانی مورد نظر مطابق سند نیروی انسانی بانک برای همین منظور است که با صدور مجوز سازمان اداری و استخدامی این مطالبه قانونی محقق می شود.
بالاترین مقام اجرایی بانک با بیان اینکه در یک زنجیره خدمات همه در کنار یکدیگر قرار داریم، نه روبروی هم، اظهار کرد: ایده های کاربردی شما به طور قطع مورد بررسی و بهره برداری قرار خواهد گرفت.
شیری با اشاره به اینکه ایده های کاربردی و خلاقانه ای در این جلسه از سوی مسولان باجه های بانکی روستایی مطرح شد، گفت: بسیاری از ایده های ارائه شده مسئولان باجه های بانکی روستایی قابلیت اجرا دارد و می تواند در تمام باجه ها عملیاتی شود و برکارایی عملکرد سازمان کمک کند.
وی در پایان افزود: امروز ارائه خدمات بانکی در باجه ها توسعه یافته است و باجه های بانکی روستایی می توانند ارز اربعین را به زائرین روستایی عرضه کنند و علاوه بر ایفای مسئولیت اجتماعی خود، موجب ارتقا جایگاه برند بانک شوند.
بر اساس این گزارش، در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران پست بانک ایران برگزار شد، 55 باجه بانکی روستایی مدیریت شعب استان چهار محال و بختیاری حضور داشته و تعدادی از ایده های جدید مسئولان این دفاتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.