به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، آشنایی با چگونگی ثبت طرحهای پژوهشی و مطالعاتی خاتم یافته و چگونگی جستجوی سوابق مطالعات استانها و مشکلات سامانه از اهداف و برنامه های این کارگاه آموزشی بوده است.
معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه این طرح بسیار مناسب است و منجر به ارتقای اثربخشی و صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه ها خواهد شد،گفت: باید همه کارشناسان پژوهش استانها با تمام توان و هر چه سریعتر نسبت به وارد کردن اطلاعات پژوهشی در سامانه اقدام کنند.
محمدعلی عزیزمحمدی در ادامه افزود: ایران در تولید علم جزء 10 کشور برتر در دنیا بوده ولیکن در زمینه تجاری سازی و پژوهش های کاربردی در جایگاهی که باید باشد نیست. لذا سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بار سنگینی را در این راه به دوش دارد و توقع میرود خروجیهای مناسب را با مسیر بهتر و سرعت بیشتر داشته باشد.
وی اضافه کرد: این سازمان حامی صنایع کوچک و متوسط است و منشاء خدمات ارزنده ای بوده است و باید در مسیر بهبود و نوسازی صنایع گام های بلندتری برداشته شود.
در پایان اکبری، دبیر کارگروه، پژوهش، فناوری و بهره وری سازمان ضمن پاسخ به پرسش همکاران استانی نسبت به ارائه گزارش عملکرد شرکتهای استانی در سامانه پرداخت و گفت: بالغ بر 783 عنوان پژوهش و مطالعه در سامانه ثبت شده است .