پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 327269 تاریخ : 1397/01/07-12:46:22
,17,
برگزاری کارگاه آموزشی در نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه

برگزاری کارگاه آموزشی در نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه

نخستین بار در تاریخ نمایشگاه بین ‌المللی بورس، بانک و بیمه، شرکت ‌های ارائه ‌دهنده خدمات مالی بین ‌المللی علاوه بر غرفه ‌داری، کارگاه های آموزشی برگزار خواهند کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از بازار سرمایه(سنا)، یاسر فلاح، رئیس ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین ‌المللی بورس بانک و بیمه، ( FINEX 2018) اعلام کرد: اهمیت FINEX 2018 ، دو موسسه بین المللی را بر آن داشت تا در ابتدای روزهای ثبت نام برای جایگزینی غرفه ها، حضور خود را در این رویداد بین المللی قطعی کنند.

وی در این خصوص ادامه داد: شرکت EY و موسسه رتبه بندی اعتباری Capital Intelligence دو شرکتی هستند که طی روزهای برگزاری نمایشگاه علاوه بر شرکت در این دوره از نمایشگاه به برگزاری چهار کارگاه آموزشی نیز می پردازند.
یاسر فلاح در این خصوص بیان داشت: این چهار کارگاه آموزشی به زبان انگلیسی برگزار می شود و مدرس آن نیز مقامات ارشد این دو موسسه بین المللی هستند.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه در پایان دوره آموزشی، گواهی نامه هایی به شرکت کنندگان اعطا می شود، ابراز داشت: شرکت در این کارگاه ها نیز برای بازدید کنندگان و غرفه‌ داران با ثبت نام امکان پذیر است.
رئیس ستاد برگزاری یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه (FINEX 2018 ) با بیان اینکه شرکت EY (Ernst & Young) یکی از چهار شرکت بزرگ بین ‌المللی در ارائه خدمات حرفه ‌ای و تخصصی مالی، حسابرسی و مشاوره مالی و حسابرسی مالیات است، ابراز داشت: دفتر مرکزی این شرکت در لندن مستقر است و فعالیت این موسسه در زمینه حسابرسی، رتبه‌بندی، مدیریت ریسک فناوری و امنیت، ریسک سرمایه‌گذاری، ریسک بازار، مشاوره حقوقی و غیره است.
وی ادامه داد: شرکت رتبه ‌بندی اعتباری Capital Intelligence نیز به عنوان یکی دیگر از شرکت کنندگان در یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی، بورس بانک و بیمه FINEX 2018 در حال حاضر برای بیش از 300 شرکت و برای 39 کشور در زمینه ابزارهای مالی از جمله اوراق قرضه، صکوک و سایر تعهدات مالی فعالیت می ‌کند.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: موسسه Capital Intelligence به عنوان متخصص بازارهای نوظهور، در کشورهای حوزه خاورمیانه، مناطق وسیعی از مدیترانه، اروپای مرکزی و شرقی، جنوب آسیا، آسیای جنوب شرقی، خاور دور، شمال و جنوب آفریقا فعالیت دارد.
یادآور می شود، فاینکس 2018 از 27 تا 30 فروردین 97 برگزار می شود، شرکت های علاقه مند به مشارکت در یازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه برای اطلاع از جزئیات این رویداد مهم می توانند به پایگاه اینترنتی نمایشگاه به نشانی http://iranfinex.ir/ مراجعه کنند یا با شماره تلفن 42917000 داخلی 133 و 116 تماس بگیرند.
 
 فرصتی برای تشریح سیاست های ارکان بازار سرمایه
فاینکس محلی است که می توان در آن سیاست های ارکان بازار سرمایه را به شکل شفاف اعلام کرد.
سعید اسلامی بیدگلی، دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری در گفت و گو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، با تاکید بر اینکه رسیدن فاینکس به دوره یازدهم یک رویداد مثبت است، گفت: زمانی که یک نمایشگاه تخصصی به دوره یازدهم می رسد به این معناست که موفق بوده و نهادهای برگزار کننده باید هر سال اثرات این گردهمایی را بررسی کنند.
وی با بیان اینکه از چند منظر می توان به این نمایشگاه نگاه کرد، گفت : فاینکس نقاط مثبت بسیاری دارد و در برخی موارد نیز باید در مسیر بهبود حرکت کند.
این استاد دانشگاه با تأکید بر این نکته که فرهنگ سازی لازمه توسعه و رونق بازار سرمایه است، گفت: بازار سرمایه حوزه ای است که نیاز به نگاه تخصصی دارد به همین منظور باید از طریق فرهنگ سازی علاوه بر آشنایی عمومی و جذب مخاطب حداکثری به حضور تخصصی در بازار سرمایه کمک شود.
وی یکی از فرصت هایی را که می تواند به این روند کمک کند ، برگزاری فاینکس دانست و تاکید کرد باید به نحو احسن از این فرصت بهره گرفت.
سعید اسلامی فاینکس را محلی برای گفت و گوی اهالی بازار سرمایه دانست و گفت: این همفکری و تعامل بین اهالی بازار سرمایه اتفاق خوبی است که می تواند دستاوردهای زیادی به همراه داشته باشد.
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران با تاکید بر اینکه ارکان بازار سرمایه این نمایشگاه را باید محلی برای تشریح سیاست های خود بدانند، گفت: فاینکس یازدهم فرصتی است تا سیاست های دولت و ارکان بازار سرمایه به طور شفاف اعلام شود.
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری هدف دیگر فاینکس را افزایش مشارکت کنندگان مردمی دانست و گفت: باید برای اثربخشی این نمایشگاه تلاش کرد و برای توسعه سطح مشارکت کنندگان مردمی جذابیت های این دوره را افزایش داد.
وی با تاکید بر اینکه در برگزاری این نمایشگاه باید اهداف تعریف و بر اساس آن برنامه ریزی شود، گفت: البته زمانی که این گردهمایی به دوره یازدهم رسیده است نشان می دهد که ارکان و فعالین بازار سرمایه مشتاق حضور هستند و بدون برنامه ریزی و هدف گذاری نهاد های مجری، فاینکس یازده ساله نمی شد.
اسلامی با بیان اینکه این گردهمایی برای بازار سرمایه اتفاق خوبی است، گفت: البته اولویت کانون نهادهای سرمایه گذاری به عنوان یکی از ارکان بازار سرمایه ارتباط با عامه مردم نیست و تعامل با سایر نهادهای بازار سرمایه مد نظراست و در دوره قبل به این هدف رسیدیم. 
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری با اشاره به اینکه مخاطب اصلی کانون نهادهای سرمایه گذاری در این نمایشگاه حاضر است، گفت: برای ما گفت و گو میان نهادی مهم است که در فاینکس یازدهم نیز به خوبی به اهدافمان می رسیم.
اسلامی ادامه داد: کارگزاری ها، شرکت های مشاور سرمایه گذاری و شرکت هایی که در حوزه بازار سرمایه خدمات به آحاد جامعه ارائه می دهند نیز باید در این نمایشگاه برای ارتباط بیشتر تلاش کنند.
وی درباره برنامه های کانون نهادهای سرمایه گذاری در فاینکس یازدهم، گفت: کانون نهادهای سرمایه گذاری امسال در نمایشگاه چند برنامه ویژه دارد. یک نشست تخصصی ، یک نشست خبری و تجلیل از یکی از بزرگان بازار سرمایه از برنامه های کانون در فاینکس یازدهم است.
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری در پایان تاکید کرد: بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان اصلی بازارهای مالی کشور طبیعتا نیازمند برگزاری نمایشگاه و نشست های تخصصی در این عرصه است.
 
فاینکس یازدهم، میزبان استارتاپ های دانش آموزی
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار، از حضور بیش از 50 شرکت دانش بنیان و استارتاپی در یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه خبر داد و گفت: دانش آموزان کارآفرین با رویداد بومی نو فین تک به نمایشگاه یازدهم بورس، بانک و بیمه می آبند.
سید مصطفی رضوی در گفت و گو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، ارتقای دانش مالی و سرمایه گذاری را از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه دانست و گفت: ورود به دهه دوم برگزاری این نمایشگاه می تواند بیانگر اثربخشی و جایگاه رفیع صنعت مالی در اقتصاد کشور باشد.
عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار از فاینکس یازدهم به عنوان مهمترین رویداد ارائه دستاوردهای صنعت مالی یاد کرد و افزود: واحدهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی از جمله بانکها و بیمه ها به عنوان بخشهای اثرگذار اقتصاد کشور، حضوری جدی در این رویداد خواهند داشت.
وی افزود: هدفی که در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه دنبال می شود این است که مردم با شیوه های نوین سرمایه گذاری، تامین مالی و روش های بهره گیری از ابزارهای نوین مالی آشنا شوند. در این بین علاوه بر بازار سرمایه، نقش بانکها و بیمه ها بسیار تعیین کننده است.
رضوی در تشریح برنامه های رویداد فاینکس 2018 گفت: یکی از برنامه هایی که در یازدهمین نمایشگاه بورس بانک و بیمه انجام می شود رویدادی تحت عنوان فین استارز است که در این نمایشگاه سومین رویداد فین استارز یا گردهمایی شرکت های دانش بنیان همزمان با نمایشگاه بانک بورس و بیمه برگزار می شود و بیش از 50 شرکت دانش بنیان و استارتاپی در این رویداد حضور دارند.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: بی شک اقتصاد ما هم جزو اقتصاد های نوظهور و در حال توسعه است که به اقتصاد استارتاپی و شرکت های دانش بنیان توجه ویژه ای دارد و مردم نیز از شرکت های استارتاپی استقبال خوبی کرده اند. بنابراین هدف در نمایشگاه این است که زمینه هایی ایجاد کنیم تا این شرکت ها در صنعت مالی حضور پررنگ تری داشته باشند و بهره اقتصاد ما از این شرکت ها بیشتر شود.
رضوی ادامه داد: دانش آموزان کارآفرین هم در حال انجام کارهای خوبی در زمینه اقتصاد استارتاپی و دانش بنیان هستند و در رویدادی به نام بومی نو فین تک در نمایشگاه به آنها خواهیم پرداخت و برای نخستین بار شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس مبدع این رویداد خواهد بود.
عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این که ما سعی می کنیم گروه های دانش آموزی را که کارهای استارتاپی یا کارهای مالی به صورت دانش بنیان انجام می دهند به نمایشگاه بورس، بانک و بیمه بیاوریم و به بخش های مختلف اقتصاد و همچنین به مردم معرفی کنیم ، گفت: تعاملات و مذاکرات مثبتی با چند شرکت بزرگ بین المللی خدمات مالی انجام شده تا آنها در خلال برگزاری یازدهمین نمایشگاه ، کارگاه های آموزشی و ورکشاپ های مفید را برای صنعت مالی کشور برگزار کنند.
به گفته رضوی، از جمله این شرکت ها می توان به شرکت مالی ارنست اند یانگ، یا کپیتال اینتلیجنس اشاره کرد و امیدواریم با حضور این شرکت ها، دانش نوین مالی در سطح بین المللی به فعالان اقتصادی و مالی کشور در سه حوزه بانک، بورس و بیمه منتقل شود.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار خاطر نشان کرد: از دیگر اتفاقات این نمایشگاه می توان به حمایت گسترده رسانه ها به عنوان حامیان اثر گذار این رویداد اشاره کرد که امیدواریم بتوانند پل ارتباطی بین بخش مالی اقتصاد کشور و مردم باشند.
رضوی با اشاره به اینکه رویدادهای نمایشگاه یازدهم را از طریق تمام امکانات رسانه ای به اطلاع مردم خواهیم رساند، گفت: هر شب بخشی از رویدادهای نمایشگاه و گزیده ای از اتفاقاتی را که در طول روز می افتد از طریق فاینکس تی وی در سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهیم کرد و مردم می توانند بیننده آن باشند.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار ابراز امیدواری کرد: مردم با حضور در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت مالی کشور را ببیند، اطلاعات خود را کامل کنند و شرایط سرمایه گذاری درست بهینه و سودمند را از طریق بازارهای مالی تجربه کنند.
عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: برنامه های بسیار متنوع و متفاوتی در طول یک دهه برگزاری این نمایشگاه اجرا شده و در یازدهمین دوره قطعا برنامه های بهتری برگزار خواهد شد.
 
معرفی ظرفیت های تامین مالی در فاینکس یازدهم
مدیرعامل یک کارگزاری ، نمایشگاه بورس، بانک و بیمه را ویترینی برای معرفی شرکت ها و صنایع فعال در این سه حوزه توصیف کرد و گفت: فاینکس 2018 تقریبا برای تمامی شرکت هایی که در خصوص عملکرد خود حرفی برای گفتن دارند یا می خواهند برنامه های آتی خود را اعلام کنند، فرصت بسیار مناسبی است تا این اندیشه ها را در معرض دید عموم قرار دهند.
حمیدرضا مهرآور گفت: از آنجا که رسانه ملی و دیگر رسانه های ارتباط جمعی، اخبار نمایشگاه را به خوبی پوشش می دهند به نظر می آید کارگزاری ها، شرکت های بیمه و بانک ها بتوانند خدمات عرضه شده خود را دوباره معرفی کنند یا به معرفی خدمات جدید خود بپردازند.
وی افزود: تجربه سال های گذشته نشان داده است بسیاری از دانشجویان و علاقه مندان رشته های مالی نیز با شور و شعف خاصی از این نمایشگاه بازدید می کنند که نقطه بسیار مثبتی است و دستاوردهایی که در معرض نمایش قرار می گیرند، معرفی می شود.
مهرآور در پاسخ به این سوال که نمایشگاه بورس، بانک و بیمه چه نقشی در مبادله اطلاعات بین صنایع و اصناف مختلف ایفا می کند، گفت: طبیعتا بسیاری از شرکت ها و همچنین بانک ها، بیمه ها و بورس ها، مجموعه ای از اطلاعات و دستاوردها و خدمات نوین را در این نمایشگاه تخصصی عرضه می کنند و صنعتگران و تولید کنندگان نیز با مراجعه به این محل می توانند از نزدیک با این خدمات آشنا شوند .
وی با اشاره به اینکه برای تامین مالی کوتاه مدت در تمام دنیا به بازار پول و برای تامین مالی بلند مدت، به بازار سرمایه مراجعه می کنند گفت: اقتصاد ما یک اقتصاد بانک محور است که در سال های گذشته نحوه تامین مالی در این بازار معرفی شده است، اما هنوز نقش اثرگذار بازار سرمایه در تامین مالی مغفول مانده است؛ لذا می توانیم از طریق نمایشگاه های تخصصی بازار سرمایه را معرفی کنیم. همچنین محلی برای معرفی آخرین دستاوردهای صنعت بانکداری به شمار می رود.
مهرآور در عین حال بازار پول و بازار سرمایه را به مثابه دو بال یک پرنده دانست و افزود: اگر این پرنده را به اقتصاد کشور تشبیه کنیم ، بدون هر کدام از این بال ها، اقتصاد به درستی نمی تواند به حرکت خود ادامه دهد و لنگ لنگان جلو می رود. لذا برگزاری نمایشگاه های تخصصی کمک می کند تا هم بازار سرمایه و هم بازار پول را بهتر و بیشتر به مردم بشناسانیم . 
کارشناس بازار سرمایه ، برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه و تعامل این صنایع با یکدیگر را در اصل، حرکتی فرهنگی دانست و گفت: علی رغم اینکه نفس برگزاری نمایشگاه یک کار فرهنگی است، هزینه ساخت و تجهیز آن گران تمام می شود. مخصوصا اینکه صنعت کارگزاری در سال های گذشته وضعیت زیاد خوبی نداشته است که البته نیمه دوم سال، وضعیت بهتر از سنوات گذشته بوده ولی همچنان هزینه ها بالاست. 
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت نمایشگاه ها در شناسایی ابزارهای نوین بازار گفت: وقتی یک سرمایه گذار با ابزارهایی همچون اوراق منفعت و اسناد خزانه دولتی آشنا می شود طبیعتا آن دسته از تولیدکنندگان و صنعتگرانی هم که این اوراق را دریافت کرده اند، می توانند با مکانیسم آن آشنا شوند و دریابند این ابزار را چگونه و با چه قیمتی بفروشند تا از حداکثر سود مطلوب برخوردار شوند. 
مدیرعامل یک کارگزاری با بیان اینکه شرکت کنندگان با حضور در نمایشگاه فرصتی می یابند تا عملکرد شرکت های مختلف را محک بزنند، اظهار داشت: هرسال که جلوتر می آییم، چون شرکت ها محصولات و دستاوردهای بیشتری ارائه می دهند، نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از غنای بیشتری برخوردار می شود.
 
خلق ارزش و رشد بازارهای مالی در بستر فاینکس
مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت : بازارهای مالی و به ویژه بازار سرمایه، پویا و در حال تکامل هستند و دستاوردهای قابل توجهی برای اقتصاد به همراه دارند اما بدون فرهنگ سازی و ابزار های آموزشی شناخت آحاد جامعه از این حوزه ها تکمیل نمی شود.
 حسین فهیمی ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازار های مالی ما در خدمت اقتصاد کشور هستند و از این رو بسیار مهم است برای توسعه آنها از آخرین دستاوردها ، یافته ها، دانش و تکنولوژی بهره برداری شود و نمایشگاه های تخصصی این فرصت را فراهم می کند.
مدیرعامل سمات با بیان اینکه نهاد های اجرایی بازارهای مالی کشور ما نیز همواره تلاش کرده اند در مسیر توسعه اقتصادی حرکت کنند افزود: این نهاد ها همواره در تلاش هستند تا با استفاده از دانش، مشکلات احتمالی را برطرف و از یافته های جدید برای ایجاد جریان صحیح نقدینگی در شریان های اقتصادی کشور استفاده کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این رویکرد اقدامات گسترده ای در سطوح ملی و بین المللی انجام می شود که یکی از مهمترین آنها برگزاری نمایشگاه های تخصصی مانند فاینکس است.
وی با اشاره به اینکه فاینکس برای بازار های مالی خلق ارزش می کند اظهار داشت: نمایشگاه های تخصصی مانند فاینکس برای مبادله آخرین اطلاعات، دانش و تجربیات بین بازیگران و فعالان بازار های مالی در سطوح مختلف یک فرصت مهم محسوب می شود.
فهیمی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه تکنولوژی ها و یافته های جدید عرضه می شود،گفت: ریسک های جدیدی که ممکن است به بازار تحمیل شود در چنین نمایشگاهی بررسی و دستاوردهایی که برای کنترل ، مدیریت و تخصیص بهینه ریسک در دنیا وجود دارد در این نمایشگاه ها معرفی می شود.
وی یکی از اصول اصلی توسعه بازارهای مالی را موضوع گسترش ارتباطات و تعامل بین فعالان بازار های پول و سرمایه دانست و گفت: ارتباط نیازمند تکنولوژی و دانش برتر است. این نمایشگاه ها فرصتی برای برقراری ارتباط بین فعالان و بازارهاست.
به گفته مدیر عامل سمات معمولا در حاشیه این نمایشگاه ها مذاکراتی می شود که محصول آن ارتباط بیشتر بین بازارهای مالی و فعالان بازار است.
مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره برنامه های این نهاد در یازدهمین فایکنس بازار سرمایه نیز گفت: شرکت سپرده گذاری مرکزی تلاش می کند تا آخرین یافته ها، دستاوردها و تجربیات را در این نمایشگاه عرضه کند. همچنین سرویس ها و خدمات جدید که ضرورت بازار است در این نمایشگاه معرفی خواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر موارد مذکور شرکت سپرده گذاری مرکزی در فاینکس یازدهم این آمادگی را دارد که انتظارات فعالان بازار سرمایه را به شکل مستقیم دریافت و مشکلات احتمالی را برطرف کند.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران