به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در این مجمع که با حضور دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، مسعود شریفات، روح الله خدارحمی و داور ماهیکار اعضای هیات مدیره این بانک ، باقری مقدم معاون امور مجامع و شرکت های بانک کشاورزی، میرزاپور و نبوی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت، اعضای هیات مدیره شرکت ، حسابرسان مستقل ، بازرسان قانونی و سایر اعضا تشکیل شد، گزارش بررسی صورت های مالی، عملکرد مالی و جریان های نقدی شرکت توسط حسابرس مستقل و بازرس قانونی، منطبق بر استانداردهای حسابداری اعلام و مورد تجلیل و تایید قرار گفت.
بر اساس این گزارش، در این جلسه دکتر شهیدزاده با اشاره به اصول شرکت داری در بانک کشاورزی اظهار داشت: در سالیان گذشته بانک کشاورزی ده ها شرکت در زیر مجموعه خود داشت که بر اساس سیاست دولت و مصوبات مجمع به بخش خصوصی واگذار شدند و اکنون شاهد موفقیت آن ها هستیم . این سیاست درستی بود که بر اساس آیین نامه اجرایی اصل 44 قانون اساسی و تکالیف دولت انجام شد. متاسفانه در دولت نهم و دهم با تغییر سیاست دولت مبنی بر برگرداندن شرکتها به دولت ،هزینههای گزافی به دولت تحمیل شد اما در دولت یازدهم و دوازدهم مجدداً واگذاری شرکت ها به بخش خصوصی ادامه یافت و بانکها نیز موظف شدند از بخش خصوصی پشتیبانی و حمایت کنند. وی افزود: در حال حاضر پروژه های تحت حمایت بانک کشاورزی، پروژه های بزرگی هستند که توسط بخش خصوصی اجرا می شوند و به حمدلله بازار در اختیار و سودآوری آن ها از شرکتهای دولتی بسیار بالاتر است.
دکتر شهیدزاده در ادامه با تاکید بر این که تقویت بخش خصوصی و اجرای اصل 44 باید با قدرت انجام شود و در دستور کار باشد گفت: ما معتقدیم هر شرکتی که میخواهیم واگذار کنیم باید قبلا مفاهیم توانمندسازی را اجرا کنیم و آن را برای واگذاری آماده کنیم تا بخش خصوصی در مدیریت آن موفق شود و در مسیر پشتیبانی از بخش خصوصی نیز تا جایی که قوانین و مقررات اجازه میدهند از آن ها حمایت می کنیم.
وی با بیان این که پشتیبانی از بخش خصوصی وظیفه ما است چرا که اطلاعات، دانش و تجربه لازم را در اختیار داریم ، تصریح کرد: یکی از بندهای رهنمودهای20 گانه مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی، «درون زایی» است که خوشبختانه بانک کشاورزی آن را اجرا کرده است. وی افزود: تربیت نیروی انسانی مدیر برای بخش خصوصی و توسعه تفکر بخش خصوصی ،از انواع درون زایی است .
شهیدزاده تاکید کرد: تفکر بانک کشاورزی بر پایه حمایت از بخش خصوصی است و در مقابل از این شرکتها انتظار سودآوری داریم تا اقتصاد کشور را رونق بخشیم .
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره پیشینه شرکت کشت و صنعت کارون گفت: این شرکت مجموعه ای است که در طول 37 سال تنشهای اجتماعی دولت را کنترل کرده ، بیش از 1000میلیارد تومان هزینه تنش های کارگری را داده و منشاء ایجاد شرکت توسعه نیشکر بوده است.
شهید زاده سپس با تاکید بر لزوم بازنگری در ساختار مالی شرکت کشت و صنعت کارون، به مدیران این شرکت توصیه کرد تا برنامهریزی برای افزایش درآمدها، تعامل بیشتر، هم افزایی و تلاش با تکیه بر پتانسیلهای بالای خود را در دستور کار قرار دهند.
این گزارش می افزاید دکتر شهیدزاده در این جلسه همچنین از مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت کارون که در شرایط بسیار سخت و پرتنش، مدیریت آن را به بهترین شکل انجام میدهند و از راهنمایی و خدمات حسابرسان و بازرسان تشکر کرد .
شایان ذکر است قرائت گزارش عملکرد شرکت، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی منتهی به پایان خرداد 1397 از دیگر تصمیمات این مجمع بود.