به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی توانیر، مهندس شبیهی افزود: بخشی نگری، بازار انحصاری و توجه نکردن به تحقیقات کاربردی از جمله مشکلات پیشروی حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه است. وی انعقاد تفاهم نامه مشترک در حوزه پژوهش و تحقیقات، استفاده از پتانسیل های علمی دانشگاه تفرش و حمایت از افتتاح مرکز تحقیقات متناسب با ظرفیتهای موجود در دانشگاه تفرش را از جمله برنامه های شرکت برق منطقه ای در زمینه تعامل با دانشگاه عنوان کرد که در آینده نزدیک در دانشگاه تفرش عملیاتی می شود.
مدیرعامل برق باختر با اشاره به سوابق همکاری های شرکت برق منطقه ای باختر با دانشگاه تفرش، تجهیز آزمایشگاه در قالب پروژه های تحقیقاتی، حمایت از پایان نامه های ارشد و دکتری، ارائه مقالات مشترک به کنفرانس ها، مشارکت در تالیف و ترجمه کتب، حضور اعضای هیات علمی در اتاق های فکر، مشارکت در اجرای پروژه های تحقیقاتی و انعقاد تفاهم نامه سه جانبه را از مهمترین پیشنهاد های همکاری برق منطقه ای باختر با دانشگاه تفرش عنوان کرد.
مهندس علی میرزایی فرماندار شهرستان تفرش در این نشست بیان داشت: حرکت به سمت انرژی های نو از جمله انرژی خورشیدی مصداق بارز تحقق اقتصاد مقاومتی است.
علی میرزایی افزود: دانشگاه تفرش از پتانسیل بالایی در زمینه ارتباط با صنعت برخوردار است و فراهم کردن بسترهای لازم جهت تعامل با صنعت در اولویتهای این دانشگاه است.
در ادامه مهندس محمد اله داد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در این نشست، اقتصاد برق و انطباق صنعت برق در حوزه توزیع با محیط زیست را چالش روز صنعت برق عنوان کرد و افزود: این شرکت از آمادگی کامل به منظور ایجاد سایت کارگاهی در حوزه برق با ارتفاع کم در آینده نزدیک در دانشگاه تفرش برخوردار است.
بر اساس این گزارش دکتر حمید رضا صبا رئیس دانشگاه تفرش نیز در این نشست ضمن بیان این مطلب که برگزاری این نشست هم اندیشی نقطه عطفی برای شروع همکاری های جدید صنعت برق و دانشگاه است اظهار داشت: دانشگاه تفرش از پتانسیل بالقوه خوبی از جمله اعضای هیات علمی و محیط فیزیکی برای انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی برخوردار است و می تواند در انجام تحقیقات و پژوهشهای کاربردی همکاری های مطلوبی با صنعت برق داشته باشد.
در این نشست، اولویت های تحقیقاتی شرکت برق منطقه ای باختر توسط کارشناسان حوزه تحقیقات این شرکت مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.