پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 314013 تاریخ : 1396/10/26-19:35:59
,8,15,
برنامه دولت برای بازار 500 هزار میلیارد ریالی فناوری اطلاعات

برنامه دولت برای بازار 500 هزار میلیارد ریالی فناوری اطلاعات

رسول سرائیان روز سه شنبه در آیین معرفی مدیرعامل و هیات مدیره شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات سیار ایران در محل سالن همایش های صدا و سیما گفت: همه تلاش ها به کار گرفته خواهد شد تا سهم بازار فناوری اطلاعات در کشور به سرعت افزایش یابد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: توسعه بازار فناوری اطلاعات کشور به 400 تا 500 هزار میلیارد ریال در سال 1400 خورشیدی، برنامه اصلی دولت دوازدهم است که تحقق آن با جدیت پیگیری می شود.

رسول سرائیان روز سه شنبه در آیین معرفی مدیرعامل و هیات مدیره شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات سیار ایران در محل سالن همایش های صدا و سیما گفت: همه تلاش ها به کار گرفته خواهد شد تا سهم بازار فناوری اطلاعات در کشور به سرعت افزایش یابد.

وی یکی دیگر از اولویت ها را توسعه دولت الکترونیک به عنوان یک مطالبه عمومی دانست و ادامه داد: توسعه دولت الکترونیک بهره وری دولت را افزایش می دهد و در نهایت رفاه و آسایش بیشتری برای مردم به همراه خواهد داشت.

معاون وزیر ارتباطات توسعه «تولید محتوای فاخر» و «کسب و کارهای نوین» را از دیگر اولویت های دوره جدید برشمرد و خاطرنشان ساخت: تمرکز بر این سه اولویت صدر برنامه های سازمان فناوری اطلاعات در دوره جدید است.

سرائیان شرایط فعلی را فرصتی طلایی در برابر بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و گفت: توسعه این بخش اشتغال، افزایش کسب و کارهای جدید را سرعت خواهد داد.

وی تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال را دو مولفه مهم در جهان برشمرد که همه کشورها تلاش خود را برای رسیدن به آنها متمرکز کرده اند و افزود: پیش بینی شده از اقتصاد 78 تریلیون دلاری جهان تا سال 2025 حدود 25درصد آن از اقتصاد دیجیتال محقق شود که اکنون 16درصد آن محقق شده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تلاش برای تحقق اقتصاد دیجیتال در کشورمان خبرداد و گفت: تلاش می شود 100 میلیارد دلار اقتصاد کشور از اقتصاد دیجیتال به دست آید.

سرائیان به تحول دیجیتال در جهان اشاره کرد و بیان داشت: پیش بینی می شود در فاصله سال های 2016 تا 2025 میلادی تحول دیجیتال 100تریلیون دلار درآمد در جهان به همراه داشته باشد.

 محمدجواد آذری جهرمی در احکام جداگانه ای ساسان جباری را به عنوان نماینده سهام دولت و ابراهیم یافتیان به عنوان نماینده سهام عدالت در هیات مدیره شرکت مخابرات ایران منصوب کرده است.


اکنون 51 درصد سهم شرکت مخابرات ایران متعلق به شرکت توسعه اعتماد مبین است و بقیه آن در اختیار نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران، شرکت های کارگزاری سهام عدالت، کارکنان شرکت مخابرات ایران و سایر سهامداران حقیقی و حقوقی قرار دارد.


بر اساس آخرین گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعداد تلفن های ثابت دایری کشور تا پایان خردادماه امسال 30 میلیون و 590 هزار و 323 شماره و تا پایان پارسال 30 میلیون و 506 هزار و 633 شماره بوده است.

سرعت بخشیدن به تحولات حوزه ارتباطات با ورود ایده های جدید

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران نیز در این آیین با بیان اینکه نباید از ورود تفکر و ایده های جدید به بخش ارتباطات کشور جلوگیری کرد، گفتورود تفکر و ایده های جدید به بخش ارتباطات سرعت تحول های این بخش را افزایش خواهد داد

علی بقایی افزود: ورود تفکر و ایده های جدید به بخش ارتباطات سرعت تغییر های این بخش همگام با تغییر های جهانی را افزایش خواهد داد و از این رو جلوگیری از ورود تفکر و ایده های جدید به مخابرات و ارتباطات سیار مانع توسعه این بخش ها و عقب ماندن از تغییرهای جهانی خواهد بود.
بقایی با بیان اینکه سرعت تغییرات در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات جهانی بسیار سریع و قدرتمند است، خاطرنشان ساخت: ورود به داده های عظیم، اینترنت اشیا و دیگر دستاورد های این بخش نیاز به همگام شدن با تغییرهای جهانی دارد.

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران گفتباید دید آیا ما آمادگی لازم برای مواجه با این تغییرها را داریم و آیا این تغییرها برای ما فرصت است تا تهدید؟ از این رو لازم است برای این تغییرها برنامه ریزی داشته باشیم.

به گفته وی، تدوین برنامه های پنج ساله برای مخابرات و ارتباطات سیار باید این تغییرها را مدنظر قرار داده و براساس آنها تدوین شوند.
بقائی در ادامه نیروی انسانی را مهمترین سرمایه بخش ارتباطات دانست و بر وجود تعامل بین فعالان حوزه ارتباطات سیار تاکید کرد تا بتوان در برابر رقبا توانمند ظاهر شد.

هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران که به تازگی انتخاب شده اند، این هفته پس از 12 سال مدیرعامل این شرکت که بزرگترین اپراتور همراه اول در ایران محسوب می شوند را تغییر دادند و سکان هدایت این شرکت را به حمید فرهنگ سپردند.

علی بقایی، اسدالله دهناد، مهدی اخوان بهابادی، بابک تراکمه و مهدی غیناقی ترکیب هیات مدیره جدید همراه اول را تشکیل می دهند.

اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران با بیش از 89 میلیون سیمکارت واگذار شده در 1245 شهر (100درصد شهرها) و 43 هزار روستا (86.9 درصد روستاها) و بیش از 70 هزار کیلومتر از جاده های کشور، 96.5 درصد جمعیتی کشور را زیرپوشش دارد.

ضریب نفوذ اپراتور اول 84.2 درصد و ارتباط رومینگ بین الملل آن با 270 اپراتور در 112 کشور جهان برقرار است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران