پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 421786 تاریخ : 1397/08/28-16:20:01
,15,
بررسی کاربردها و چگونگی پیاده‌سازی رایانش تکاملی در ITE 2018

بررسی کاربردها و چگونگی پیاده‌سازی رایانش تکاملی در ITE 2018

کارگاه رایانش تکاملی از جمله رویدادهایی بود که در حاشیه چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، عبدالحمید منصوری رئیس هیات‌مدیره شرکت TLS و مدیرعامل شرکت تی‌تک، دبیر علمی این رویداد بود. رضا عزمی، هومن رضوی و علی رحیمی‌پور سه تن از فعالان و کارشناسان حوزه پرداخت و فناوری‌های مالی، در کارگاه رایانش تکاملی سخنرانی کردند.

 منصوری دبیر علمی این رویداد، به بیان ویژگی‌های نسل‌های مختلف بانکداری در ده‌های گذشته و حال پرداخت و گفت: بانک‌های ایرانی در نسل اول و دوم مانده‌اند. بعضی موارد مانند پرداخت الکترونیک در کشور تقریبا به اشباع رسیده اما مواردی مانند افتتاح حساب هنوز از شرایط روز دنیا عقب است.
 
وی، بهبود تجربه مشتری، استفاده از هوش مصنوعی، ظهور فین‌تک‌ها، بهره‌گیری از الگوریتم‌های شناسایی، استفاده از روش‌های یادگیری ماشینی و آنالیز دیتاها را از جمله ویژگی‌های نسل‌های جدید بانکداری دانست.
 
رئیس هیات‌مدیره شرکت TLS گفت: از دهه هفتاد شمسی، در ایران حرف از کربنکینگ بوده اما این مفهوم، هنوز به صورت کامل در سیستم بانکی کشور تحقق نیافته است.
 
نگاهی به مزایا، معایب و کاربردهای رایانش تکاملی
 
عزمی مدرس این کارگاه در ادامه بیان کرد: برای پیشرفت بانک‌ها به سمت نسل‌های چهارم و پنجم باید سندباکس‌هایی تشکیل شود به گونه‌ای که افرادی در سطح حاکمیتی و دارای قدرت تصمیم‌گیری، جلسه‌های مشترکی داشته باشند و مجوزهایی را در موارد لازم صادر کنند.
 
رضوی دیگر مدرس این رویداد نیز در ادامه به بیان ویژگی‌ها، سطوح، نسل‌ها، فرایند شکل‌گیری، کاربردها و معایب مفهوم رایانش تکاملی پرداخت.  
 
همچنین رحیمی‌پور سومین مدرس حاضر در کارگاه، کاربردهای این مفهوم‌ را برای کسب و کارها و همچنین چگونگی پیاده‌سازی آن، از جمله در حوزه باشگاه مشتریان و شیوه امتیازدهی را بیان کرد.
 
به گفته وی، امتیازدهی و و باشگاه وفاداری مشتریان، سیستم‌های توصیه‌گر با قابلیت تشخیص نفوذ، خوشه‌بندی مناسب مشتریان، رفتارشناسی مناسب مشتری، یافتن مسیر متناسب در شبکه و یافتن تخصیص متناسب منابع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، از جمله کاربردهای مفهوم رایانش تکاملی برای کسب و کارهاست.
 
پس از اتمام سخنرانی دبیر و مدرسان این کارگاه که با استقبال خوبی از سوی حاضران در ITE 2018 مواجه شده بود، نشست پرسش و پاسخ برگزار شد. اهدای مدال به برگزارکنندگان کارگاه از سوی محمدمراد بیات مدیرعامل مرکز فابا و دبیر کل نمایشگاه تراکنش ایران، پایان‌بخش کارگاه رایانش تکاملی بود.
 
ITE 2018، 22 تا 24 آبان ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های شهرداری تهران واقع در بوستان گفت‌وگو برگزار شد. کارگاه رایانش تکاملی از جمله رویدادهای دومین روز این نمایشگاه بود. 

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران