پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 350302 تاریخ : 1397/03/17-11:46:41
,4,17,
بررسی تحریم آمریکا بر ایران توسط هیات هندی در اروپا

بررسی تحریم آمریکا بر ایران توسط هیات هندی در اروپا

هند یک هیات متشکل از مقامات ارشد دولتی را برای بررسی گزینه های موجود برای ادامه تجارت با ایران پس از خروج آمریکا از برجام و تصمیم واشنگتن برای وضع تحریم های جدید علیه تهران به اروپا اعزام کرده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روزنامه تایمز او ایندیا، این هیات هندی متشکل از مقاماتی از وزارت خانه های دارایی، نفت و امور خارجه است که قرار است به کشور های فرانسه، آلمان، انگلیس و بروکسل سفر کرده و با مقامات دولتی و بانکی این کشور ها و اتحادیه اروپا گفت و گو کند.

ایران پس از عراق و عربستان سعودی سومین تامین کننده نفت هند محسوب می شود و هم اکنون ازطریق بانک ای آی اچ ( EIH) در آلمان بهای نفت خریداری شده از ایران را به صورت یورو به تهران پرداخت می کند.
این کانال بانکی تا زمانی که اروپا به آمریکا برای تحریم کردن ایران نپیوندد، می تواند برای ادامه تجارت با ایران مورد استفاده قرار گیرد.
دارمندرا پرادان وزیر نفت هند اعلام کرده است که هنوز برای نتیجه گیری و تاثیر تحریم های ایران بر هند زود است.
منابع هندی اعلام کردند: اگر اروپا به موضع خود ادامه دهد و تحریم های جدیدی علیه ایران وضع نکند،صادرات نفت ایران به هند بدون هیچ مشکلی ادامه خواهد یافت.
هند اعلام کرده است تنها به تحریم های سازمان ملل عمل خواهد کرد و تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران را در نظر نخواهد گرفت.
ایران در دوره آوریل 2017 تا ژانویه 2018 به مقدار 18.4 میلیون تن نفت خام به هند صادر کرد. در سال 2010 و 2011 ایران پس از عربستان دومین تامین کننده بزرگ نفت هند بود اما پس از وضع تحریم های غرب علیه تهران این کشور به جایگاه هفتم سقوط کرد.
در سال های 2013-14 و 2014-15 هند به ترتیب 11 و 10.5 میلیون تن نفت خام از ایران خریداری کرده بود. اما در سال 2015-16 واردات نفت هند از ایران به 12.7 میلیون تن رسید. در سال بعد از آن صادرات نفت ایران به 27.2 میلیون تن افزایش یافت و تهران به سومین تامین کننده نفت هند تبدیل شد.
ایران یک مدت 90 روزه را به خریداران نفت خود برای پرداخت بهای نفت ارائه می دهد به همین دلیل شرکت های هندی علاقه مند به خرید نفت این کشور هستند.
مکانیسم روپیه-ریال میان هند و ایران در سال 2012 پس از تحریم های اقتصادی غرب علیه ایران ایجاد شد. بر اساس این توافق، 45 درصد از پول نفت ایران به صورت روپیه در حساب بانک یوکو قرار می گرفت و ایران با استفاده از آن اقدام به خرید کالاهای هندی مانند کنجاله سویا، گندم و سایر کالاهای مصرفی می کرد.
این مکانیسم به هند کمک کرد تا کسری تجاری خود با ایران را از 11.3 میلیارد دلار در سال 2012 به 3.5 میلیارد دلار در سال 2016 کاهش دهد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران