به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، معاون بیمه ای این سازمان با اشاره به 50 برنامه عملیاتی در این معاونت گفت: 15 برنامه حوزه بیمه ای اجرا شد و مابقی برنامه ها در حال انجام است.
محمدحسن زدا با بیان اینکه توسعه خدمات الکترونیکی و غیرحضوری در سازمان تامین اجتماعی در دستور کار است، افزود: نامنویسی متمرکز بیمه شدگان، بازرسی الکترونیک کارگاه، پرونده الکترونیک و ... جزو برنامه های حوزه بیمه ای این سازمان است.
معاون اداری و مالی سازمان تامین اجتماعی گفت: 98هزار میلیارد تومان بودجه سال جاری سازمان است که در بخش های بیمه، درمان و عمرانی هزینه می شود.
رحیم اردلان افزود: استفاده مطلوب از ظرفیت نیروی انسانی مورد تاکید است.
معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان گفت: برنامه ریزی در زمینه تولیدات فرهنگی در جهت آگاهی بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان، برنامه ریزی برای تشریح فعالیتها و ارتباط پیش برنده با سازمانها است.
دکترمحمدرضا جعفریان افزود: از دوسال پیش، مرکز ارتباطات مردمی کار خود را آغاز کرد و در 5زمینه از طریق پیامک، صوتی، شماره تلفن1420، حضوری و پورتال پاسخگویی، با مشتریان ارتباط داریم.
وی ادامه داد: طی سال گذشته، 170 هزار نفر از این طریق با ما در تماس بودند و مشکلات خود را درمیان گذاشتند.
وی گفت: بازدید دانش آموزان از شعب، ورود مفاهیم تامین اجتماعی به کتب درسی، تهیه و تدوین آیین نامه دبیرخانه شورای شرکای اجتماعی و برگزاری کارگاه های آموزشی، از اقدامات مهم این معاونت بوده است.
معاون اموراستان های تامین اجتماعی با اشاره به ارزیابی و رتبه بندی واحدهای اجرایی سازمان گفت: تلاش می کنیم شاخص های رتبه بندی را براساس شاخص اخذ شده از تمام حوزه های مختلف تنظیم کنیم.
مهندس قائم موهبتی با اشاره به تکریم ارباب رجوع به عنوان یک اولویت سازمان گفت: حذف دفترچه در مراکزملکی انجام شده و غیرحضوری ساختن سرویس تعهدات کوتاه مدت را پیگیری می کنیم.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این پنل گفت: به علت شرایط اقتصادی جامعه و بحث تحریمها، ضرورت دارد تا موضوع کنترل مصارف در بخش درمان سازمان جدی تر گرفته شود.
دکتر مهدی درخشان افزود: در راستای کنترل هزینه ها، فعالیت های زیادی در بخشها و قسمت های مختلف مانند ایجاد نسخه الکترونیک، اجرای نظام ارجاع داخلی و ابلاغ بخشنامه تهیه کالای داخلی، انجام شده یا در حال انجام است.
وی ادامه داد: اجرای این برنامه ها در برخی واحدها نتایج ملموسی داشته و در برخی موارد، نتایج در دراز مدت منجر به کاهش هزینه ها خواهد شد.
دکتر درخشان گفت: برنامه هایی برای کاهش هزینه ها در واحدهای طب کار، واحدهای پاراکلینیک، بستری، اتاق عمل و تجهیزات پزشکی انجام شده است.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد بررسی نسخ ساماندهی شود و جلوی هزینه های اضافی گرفته شود.
دکتر درخشان با بیان اینکه اثراتی که طرح ارتقای هتلینگ در کنترل و کاهش هزینه ها دارد باید تشریح و تبیین شود، گفت: این طرح موجب رضایت بیماران و کادر درمانی بیمارستان های سازمان شده است و رضایتمندی همکاران در دراز مدت می تواند از هزینه های اضافی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: باید ثابت کنیم که ارتقای هتلینگ فقط صرف هزینه نیست و در کاهش هزینه ها موثر است.
وی افزود: در بخش درمان غیر مستقیم، موارد کاهش هزینه ها، بر اساس گایدلاینهایی که در نسخه الکترونیکی، استحقاق درمان و ... وجود دارد، با اعداد و ارقام شفاف تر است.
دکتر درخشان اظهار داشت: در حال حاضر طرح تشخیص استحقاق درمان فقط در استان زنجان به شکل پایلوت در حال انجام است و تا پایان سال 97 در کل کشور اجرایی می شود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: از سال گذشته تهیه دستورالعمل های مختلف در زمینه های داروهای ضدسرطان، هورمون رشد و غیره را در حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم شروع کردیم.
دکتر درخشان با بیان اینکه معاونت درمان این سازمان 32 برنامه برای کاهش مصارف دارد، گفت: برخی از آنها در حال اجرا هستند و برخی دیگر نیز امسال اجرایی خواهند شد.