او با بیان اینکه زعفران نوبرانه از 25 مهر وارد بازار می شود، افزود: برآورد ها حاکی از آن است که قیمت زعفران با ورود محصول نو تفاوتی نداشته باشد.
میری قیمت کنونی هرکیلو زعفران دسته را 64 تا 65 میلیون تومان، زعفران پوشال را 85 تا 86 میلیون تومان، زعفران سرگل 88 تا 90 میلیون و زعفران نگین را 90 تا 98 میلیون تومان اعلام کرد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: با توجه به آنکه امسال انبار های تعاون روستایی و بورس کالا خالی است و از طرفی کشاورزان با مدیریت به موقع محصول را وارد بازار می کنند، قیمت تغییر چندانی نخواهد داشت و در صورت روند کاهشی قیمت نیاز است که به منظور جلوگیری از ضرر و زیان کشاورزان، خرید حمایتی انجام شود.
او با بیان اینکه اظهار نظر دقیقی راجع به تولید زعفران نمی توان داشت، افزود: اگرچه کارشناسان و نمایندگان مجلس اذعان می کنند که تولید زعفران نسبت به سال قبل 20 تا 30 درصد افزایش دارد، اما بنده معتقدم گیاه زعفران زیر زمین است و تا پایان برداشت نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.
میری با اشاره به روند کاهشی صادرات زعفران نسبت به سال قبل گفت: بنابر آمار سال گذشته 223 تن زعفران به بازار های هدف صادر شد که پیش بینی می شود امسال با رفع موانع پیش روی صادرکنندگان، صادرات به همین رقم برسد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: در سنوات گذشته رکورد صادرات 325 تن زعفران به بازار های هدف را داشتیم و کاهش صادرات بدان معنا نیست که خریداران زعفران کاهش یافته است، بلکه مابه التفاوت آن به بازار های هدف قاچاق می شود که با رفع موانع، این میزان به صادرات رسمی کشور افزوده می شود.