به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه مرکزی سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: توسعه بیمه های زندگی از راهبردهای جدی بیمه مرکزی است که هم امنیت اقتصادی کشور را تامین می کند و هم پشتوانه ای مناسب برای اقشار آسیب پذیر محسوب می شود.
رییس کل بیمه مرکزی با ابراز خرسندی از نگاه مثبت سرپرست وزارت اقتصاد و اعضای دیگر مجموعه نسبت به صورت های مالی و گزارش ارائه شده، اظهار داشت: ظرفیت های قابل توجهی در صنعت بیمه وجود دارد که با فعال کردن آن می توان بخش اعظم اهداف برنامه ششم توسعه را تحقق بخشید.
وی افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه را در گرو اجرای برنامه های توسعه ای دانست و افزود: در حال حاضر رشد حق بیمه تولیدی قابل قبول و رضایت بخش است و در کنار این رشد کمی باید مباحث مربوط به بخش وصولی صنعت بیمه را هم با جدیت دنبال می کنیم.
رییس شورای عالی بیمه افزایش ضریب تورم را از آسیب های توسعه صنعت بیمه دانست و تصریح کرد: صنعت بیمه وظیفه گستراندن چتر آرامش و امنیت در جامعه را بر عهده دارد و برای نیل به این مقصود باید سطح توانگری شرکت های بیمه افزایش پیدا کند.
دکتر سلیمانی جذب سرمایه گذار، حضور مؤثرتر در بازار بورس و تقویت زیرساخت های فرهنگ بیمه را از راهکارهای افزایش سطح توانگری شرکت های بیمه ارزیابی کرد و گفت: در شرایط فعلی ذخایر صنعت بیمه از میزان پیش بینی شده بیشتر است و ما تلاش می کنیم با ایجاد جذابیت های سرمایه گذاری و همچنین نظارت علمی و دقیق، بستر مناسب تری را برای توسعه بیمه ای در کشور فراهم کنیم.
رییس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به نگاه مثبت نهاد ناظر به بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: سیاست ما این است که سهم بیمه مرکزی را از اتکایی اجباری کم کنیم و بازار را در اختیار بخش خصوصی قرار بدهیم که در این خصوص تفاهم نامه هایی نیز با شرکت های بیمه ای به امضا رسیده است.
وی خلاقیت و نوآوری را از عوامل مهم حرکت رو به جلوی صنعت بیمه ارزیابی کرد و گفت: تهیه بسته های متنوع بیمه ای به رونق بیشتر این صنعت منتهی می شود و در همین راستا حمایت از نیروهای مبتکر و نوآور از برنامه های مهم ماست.
دکتر سلیمانی در پایان با برشمردن فعالیت های فرهنگسازانه و همچنین مباحث پژوهشی در بیمه مرکزی، زمینه های تقویت زیرساخت های فرهنگی صنعت بیمه را رضایت بخش توصیف کرد و افزود: همگانی سازی صنعت بیمه و رسیدن به استانداردهای بیمه ای جهان در گرو شناساندن قابلیت ها و ظرفیت های این صنعت به تمامی آحاد جامعه است.
وی در پایان با اشاره به رتبه نخست سامانه سنهاب در ارزیابی سازمان های کل کشور، اظهار کرد: مبنای اطلاعات صنعت بیمه باید سامانه سنهاب باشد و تردیدی نیست با به روز شدن این سامانه و انجام فرایند صدور کد یکتا برای بیمه گذاران، میزان تخلفات بیمه ای به شدت کاهش می یابد.
گفتنی است مجمع عمومی عادی سالیانه عصر روز شنبه سی و یکم شهریورماه با حضور سرپرست وزارت اقتصاد، اعضای مجمع و هیات عامل بیمه مرکزی در محل برج بیمه برگزار شد.