به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، ولی اله افخمی راد در نشست تخصصی ارائه پروژه های اقتصاد مقاومتی شرکتهای تابعه سازمان تأمین اجتماعی، افزود: تأمین اجتماعی سازمانی درآمد هزینه ای است که باید منابع مورد نیاز برای ارائه خدمات را تأمین کند و اقتصاد مقاومتی بیش از هر مجموعه دیگری در این سازمان مورد توجه قرار می گیرد.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته 5200 میلیارد تومان در هر ماه برای ارائه خدمات به جامعه تحت پوشش هزینه داشته است. 3400 میلیارد تومان در ماه برای پرداخت مستمری بازنشستگان، 1400 میلیارد تومان در ماه در حوزه درمان و 220 میلیارد تومان در ماه برای پرداخت مستمری بیمه بیکاری هزینه شده است.
افخمی راد با بیان اینکه مدیریت بهینه هزینه ها، از مهم ترین مسائل مورد توجه سازمان است، افزود: امیدواریم این مباحث زمینه ساز حرکت سازمان در مسیر اقتصاد مقاومتی باشد. سازمان تأمین اجتماعی برای انجام بهینه امور و اثربخشی هزینه ها تلاش وافر دارد.
سازمان تأمین اجتماعی می تواند پیشران توسعه صنعت گردشگری در کشور باشد
مدیر عامل شرکت رفاه و گردشگری تأمین گفت: گردشگری امروز به مهمترین صنعت جهان تبدیل شده است و نیمی از سرمایه گذاری خارجی انجام شده در جهان در این صنعت بوده است.
ابراهیم بای سلامی به عنوان دیگر سخنران این نشست، افزود: گردشگری علاوه بر اینکه موضوعی اقتصادی و فرهنگی است، منجر به افزایش امنیت و حتی منزلت کشورها می شود.
وی ادامه داد: منفعت صنعت گردشگری ابتدا به مردم می رسد و این صنعت کمتر به کمک دولت نیاز دارد.
ابراهیم بای سلامی افزود: در کشور ما به دلیل تنوع اقلیمی و فرهنگی شرایط مناسب برای رونق صنعت گردشگری فراهم است و با ساخت هتل ها و مجتمع های گردشگری در داخل کشور شرایط مناسب برای توسعه صنعت گردشگری فراهم می شود.
وی با بیان اینکه طرح 100 هتل 100 کسب و کار با رویکرد اقتصاد مقاومتی تهیه شده است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی بیشترین ظرفیت را در حوزه گردشگری دارد و می تواند پیشران توسعه صنعت گردشگری در کشور باشد.
در بیمارستان میلاد همواره اثربخشی هزینه ها و ارائه خدمات مناسب به بیماران در اولویت است
مدیرعامل بیمارستان میلاد نیز در این نشست گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی مهمترین موضوع مصرف بهینه منابع است که در حوزه درمان این موضوع در کنار مهمترین مأموریت مراکز درمانی یعنی ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران با جدیت دنبال می شود.
دکتر فیاض افزود: تلاش ما در بیمارستان میلاد همواره دقت در اثربخشی هزینه ها و ارائه خدمات مناسب به بیماران است و در این مجموعه بهبود و ارتقاء خدمات درمانی به عنوان مهمترین مأموریت مرکز پیگیری می شود.
وضعیت تمامی املاک متعلق به سازمان تأمین اجتماعی مشخص شده است
مدیرعامل موسسه املاک و مستغلات تأمین اجتماعی گفت: اقتصاد مقاومتی در سالهای اخیر از سوی مقام معظم رهبری مطرح می شود و در سال جاری نیز 2 موضوع کلیدی تولید و اشتغال به صورت ویژه مورد تأکید ایشان قرار گرفته است.
مهندس موهبتی افزود: مطابق با ارزیابی های انجام شده هزینه های مربوط به حوزه املاک و مستقلات نسبت به سال 94 کاهش یافته است.
وی ادامه داد: با تلاش های صوت گرفته وضعیت تمامی املاک سازمان سازمان تأمین اجتماعی را مشخص کرده ایم و هزینه ای نیز که برای نگه داری املاک صرف می شود نیز مشخص است.
حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، راه پیشرفت و توسعه تامین اجتماعی است
مدیرکل برنامه ریزی اقتصادی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست گفت: راه پیشرفت و توسعه تامین اجتماعی و برون رفت از مسائل و مشکلات سازمان، حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است.
دکتر حسین امیری گنجه در رابطه با تشریح اهداف کلان اقتصاد مقاومتی گفت: در سالهای اخیر مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی در پی تحقق خط مشی اصلی و اهداف راهبردی، به ارائه خدمات مطلوب به شرکای اجتماعی معطوف شده اند.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی بخشی از ریسک های عمده اجتماعی همچون بیماری و بیکاری را مدیریت می کند. بر این اساس، مدل اقتصاد مقاومتی در تامین اجتماعی بر مبنای این پیش فرض طراحی شده است که عملکرد این سازمان هم از طرف عرضه و هم از طرف تقاضا، ماهیتا دارای جنبه ریسکی است و بدین لحاظ اقتصاد مقاومتی در چار چوب مدیریت ریسک مفهوم پیدا می کند.
مدیرکل برنامه ریزی اقتصادی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی، افزود: برای رسیدن به نقطه اجرایی و عملیاتی اقتصاد مقاومتی در سازمان تامین اجتماعی لازم است از سه مسیر مدیریت منابع، مصارف و تاب آوری گذر کنیم.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی فقط مربوط به کشور ایران نیست، افزود: اقتصاد مقاومتی مفهومی جهانی است و بیش از 50 سال سابقه جهانی دارد.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی صرفاً تک بعدی و در حوزه اقتصاد نیست بلکه در تمامی حوزه های فرهنگی، اجتماعی و سیاست خارجی نیز مطرح است. آنچه مهم است اینکه باید بتوانیم هجمه های اجتماعی را در سازمان تامین اجتماعی کاهش دهیم.
دکتر امیری گنجه افزود: اقتصاد مقاومتی در واقع وجه تدافعی یک اقتصاد مستحکم است، وقتی ساختار اقتصاد ملی بر مبانی و اصول صحیح و محکم، ساخته باشد در واقع حوزه مقاومتی هم در خود دارد.
مدیرکل برنامه ریزی اقتصادی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی، باید پویا و فعال بود، گفت: برای ایجاد تحول در این زمینه، 33 پروژه را در بخش های مختلف سازمان تامین اجتماعی تعریف و عملیاتی نموده ایم.
در این جلسه همچنین نمایندگان سایر موسسات تابعه سازمان تأمین اجتماعی نیز به ارائه توضیحاتی درباره اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در حوزه کاری خود پرداختند.