پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 338519 تاریخ : 1397/02/14-11:38:03
,17,
بازرگانان در صورت عدم رفع مشکل ترانزیت مسیر دیگری تعریف می کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی:

بازرگانان در صورت عدم رفع مشکل ترانزیت مسیر دیگری تعریف می کنند

معاون حمل‌ و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: مادامی ‌که مشکلات زنجیره لجستیک و ترانزیت رفع نشود، بازرگانان بین‌ المللی مسیر‌های دیگری برای عبور بار تعریف می‌کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مهرداد تقی زاده در پنجمین کارگروه لجستیک از افزایش تعداد مشکلات فرایند ترانزیت در مطالعات جدید - از 66 مورد به 77 مورد - خبر داد و گفت: 14 مشکل ترانزیت کشور پارسال برطرف شد و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، 26 مانع دیگر در سال 97 رفع می‌شود.

وی «عدم اجرای بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهوری در خصوص مرجعیت شورای عالی ترابری در تصمیمات مرتبط با ترانزیت»، «ابلاغ کالاهای مشمول محدودیت ترانزیت بدون وجود فرجه سه‌ماهه جهت اطلاع شرکت‌ها»، «صدور بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ ها مربوط به ایجاد محدودیت و ممانعت از ترانزیت بدون هماهنگی با متولیان ترانزیت» و «سیستماتیک نبودن فرایند صدور پروانه ورود موقت کامیون‌ های خارجی و مشکلات ناشی از آن» را از جمله مشکلاتی عنوان کرد که در سال گذشته برطرف شده است.
به گفته معاون حمل‌ و نقل وزیر راه و شهرسازی، «نبود محل‌های مناسب جهت توقف وسایط نقلیه ترانزیتی در برخی مبادی ورودی و خروجی از جمله بندرعباس»، «نبود هماهنگی کامل بین مدهای مختلف حمل‌ و نقل در مذاکرات و ارتباطات بین‌المللی»، «چندگانگی در نهادهای متولی سیاست‌گذاری و تصمیم‌ گیری در حوزه ترانزیت» و «گسسته بودن ارتباط بین بخش‌های تجارت و حمل‌ و نقل فی‌ مابین کشورها» از دیگر مشکلات ترانزیتی برطرف شده است.
تقی زاده در بخش دیگری از سخنان خود، مشکلات مربوط به ارز را موقتی دانست و گفت: نامه‌ای با موضوع مشکلات ارزی به امضا وزیر راه و شهرسازی تنظیم‌ شده است و قرار است به دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری ارسال شود.
معاون حمل‌  ونقل وزیر راه و شهرسازی موضوع بندر خشک را بحث اصلی کارگروه نشست امروز کارگروه لجستیک عنوان کرد و افزود: طبق آخرین بررسی‌ها و مکان‌یابی انجام‌شده در قالب یک مدل ریاضی توسط معاونت حمل‌ونقل، 50 نقطه به‌عنوان مراکز لجستیک کشور شناسایی‌شده است.
تقی زاده ادامه داد: گزارش مکان‌یابی و شناسایی مراکز لجستیک کشور برای وزیر راه و شهرسازی و معاونان بخش حمل‌ونقل نیز ارائه‌شده و مقرر شده است هیچ‌گونه تصمیم‌گیری دیگری به‌منظور تغییر مکان مراکز لجستیک کشور اتخاذ و اعمال نشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به نقش حمل‌  ونقل مسافر بین‌المللی اشاره کرد و گفت: طبق مطالعات جدید صورت گرفته در معاونت حمل‌ونقل، ترانزیت مسافر یا جابجایی مسافران در سطح بین‌المللی موجب ارتقای روابط بین کشورها، بهبود روابط تجاری بین کشورها و اقتصادی شدن کریدورهای حمل‌ و نقلی می‌شود. ازاین‌ رو فعالان حوزه حمل‌ و نقل مسافر نیز به کارگروه لجستیک دعوت شدند.
وی خاطرنشان کرد: اقتصادی شدن کریدور به اشتغال‌ زایی، توسعه مناطق اطراف کریدور، معیشت مردم ساکن پیرامون کریدور و رشد و توسعه صنعت کمک می‌کند.
معاون حمل‌ و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تغییر رویکرد وزارت راه و شهرسازی در دوره جدید بیان داشت: درگذشته وزارت راه و شهرسازی فقط روی هدف سامان‌ دهی حمل‌ و نقل متمرکز بود، ‌اما امروز سامان‌ دهی حمل‌ و نقل در گرو بهبود روابط با سیر دستگاه‌ های دولتی و تشکل‌ های صنفی است و این پیروی ازاین ‌رویه در سطح استان‌ ها نیز باید مورد تأکید قرار گیرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران