به گزارش بانک و صنعت به نقل از روبط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه، در این نشست که صبح روز 14 مهرماه 1403 به میزبانی شرکت شبکه نوآفرینی سرآمد (پلنت) برگزار شد، دکتر نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه ضمن اشاره به تعاملات گذشته دو مجموعه، تفاهم نامه ای که پیش از این میان پژوهشکده بیمه و کارخانه نوآوری پلنت به امضا رسیده است را بسیار جامع و کامل خواند و با تاکید بر ضرورت روی آوردن صنعت بیمه به سمت نوآوری افزود، زمینه های همکاری مشترک به خوبی در این تفاهم نامه لحاظ شده است و ظرفیت های پژوهشکده بیمه به طور کامل برای همکاری موثر میان دو مجموعه به کار گرفته خواهد شد.
سرپرست پژوهشکده بیمه پس از ارائه توضیحاتی در زمینه نحوه انتخاب ایده برتر در همایش سالانه بیمه و توسعه، تصریح کرد؛ راه اندازی میزهای تخصصی متناسب با نیازهای علمی و پژوهشی صنعت به ویژه در حوزه نوآوری در پژوهشکده بیمه در دستور کار قرار دارد.
دکتر نیاکان موضوع همایش بیمه و توسعه امسال، رضایت مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه را از اصول اساسی صنعت و محور فعالیت های پژوهشکده بیمه برشمرد و با اشاره به اعلام آمادگی برای استفاده از ظرفیت آزمایشگاه ریسک در همکاری های مشترک با شبکه نوآفرینی سرآمد، خواستار برگزاری رویداد استارتاپی با همکاری شرکت های بیمه در روزهای منتهی به همایش بیمه و توسعه سال جاری شد.
وی همچنین از برنامه ریزی پژوهشکده بیمه برای برگزاری پنل بین الملل همایش سی و یکم بیمه و توسعه با هدف معرفی ظرفیت ها و توانمندی بخش بین الملل صنعت بیمه و استفاده از تجربیات بیمه مرکزی ج.ا.ایران، سندیکای بیمه گران ایران و شرکت های بیمه در این حوزه در راستای کسب آورده عملیاتی خبر داد و خاطرنشان کرد؛ پژوهشکده بیمه آمادگی دارد تا دوره های آموزشی بین المللی شامل دوره های موسسه بیمه چارتر لندن را با همکاری شرکت پلنت در کشورهای تاجیکستان، ترکیه و امارات و سایر کشورهایی که تاکنون ظرفیت های آن ها به بهره برداری نرسیده است برگزار نماید. همچنین آمادگی لازم برای برگزاری این دوره ها با استفاده از ظرفیت اساتید بین المللی به صورت حضوری و بر خط در ایران وجود دارد و که ابعاد و طرحنامه آن ها در دست بررسی است.
سرپرست پژوهشکده بیمه همچنین از برگزاری پنل تخصصی معرفی آثار و ایده های برتر صنعت بیمه در همایش بیمه و توسعه سال جاری خبر داد و با تاکید بر ضرورت تولید محتوای علمی برگرفته از منابع پژوهشی پژوهشکده بیمه، خواستار همکاری دو مجموعه در انعکاس فعالیت های پژوهشی پژوهشکده بیمه در قالب محصولات چندرسانه ای و بازنشر محتوای تخصصی پایگاه تازه های بیمه ایران و جهان شد.
در این دیدار دکتر ایمان ارسطو با خوش آمد گویی و ابراز خرسندی از حضور مدیران پژوهشکده بیمه در مجموعه پلنت، به نشست گذشته با پژوهشکده که منجر به انعقاد تفاهم نامه مشترک گردید اشاره کرد و افزود، پلنت تمامی ظرفیت های خود را در جهت هم افزایی میان دو مجموعه به کار خواهد گرفت.
وی فعالیت های پژوهشکده و مرکز پلنت را در امتداد هم عنوان کرد و افزود در مجموعه پلنت مباحثی که منجر به ایده ها یا استارت آپ های جدید می شوند مبتنی بر مطالعات و پژوهش های کاربردی علمی و کاربردی هستند و با وجود توان اجرایی قوی در مجموعه پلنت، نیازمند بستر علمی، محاسبات و چهارچوب فنی برای عرضه محصولات نوآورانه هستیم، به این ترتیب فعالیت های پژوهشی فصل مشترک فعالیت دو مجموعه خواهد بود.
دکتر ارسطو با اشاره به در پیش بودن همایش سالانه بیمه و توسعه به عنوان معتبرترین رویداد صنعت بیمه آمادگی پلنت را برای حضور فعال در همایش و حمایت از ایده های برتر همایش سال جاری در جهت اجرایی سازی آن ها اعلام کرد.
مدیرعامل پلنت پس از ارائه پیشنهاد راه اندازی سامانه الکترونیکی مشترک با قابلیت ثبت ایده های برتر با هدف ارتباط موثر ایده پردازان با صنعت بیمه، آمادگی خود را برای حمایت از ترجمه و انتشار کتب در حوزه نوآوری و فناوری بیمه اعلان نمود و افزود به سبب وجود استانداردهای بالا در انتشار کتب پژوهشکده بیمه پلنت آمادگی دارد تا ضمن حمایت از آثار و اسناد علمی مشترک، در زمینه انتشار تازه های بیمه ایران و جهان و طراحی فضای بازی برای مدیران صنعت بیمه علاوه بر استارتاپ ها و اینشورتک ها در قالب دوره آموزشی، نرم افزار یا سایر محصولات فناورانه و همچنین اشتراک گذاری بانک اطلاعاتی در جهت ارتباط با صنعت، با پژوهشکده همکاری نماید.
دکتر ارسطو در پایان سخنان خود با اشاره به تعاملات نزدیک پژوهشکده با صنعت، جامعه و دانشگاه ابراز امیدواری کرد همکاری با پژوهشکده بیمه گامی موثر در راستای تقویت ارتباطات این مجموعه با فضای علمی و دانشگاهی کشور باشد.
شایان ذکر است در پایان این دیدار سرپرست و مدیران پژوهشکده بیمه از فضای اشتراکی شرکت شبکه نوآفرینی سرآمد (پلنت) بازدید به عمل آوردند.