به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شاتا، دراین بازدید که سید مهدی صادقی «استاندار قم» و رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسؤولان این استان، رییس مجلس شورای اسلامی را همراهی می کردند، از واحد صنعتی شرکت تولید شکلات مرداس، شرکت شیمی آذر جام یکی از شرکت های دانش بنیان، شرکت تشک سازی رویال و نیز آزمایشگاه مجتمع تخصصی آزمایشگاه صنعتی شایان گستر آزما بازدید به عمل آمد.
شرکت شیرین آفرینان خورشید (شکلات مرداس) از سال 92 فعالیت خود را آغاز کرده و با گذشت حدود پنج سال از فعالیت این شرکت هم اکنون روزانه 30 تن انواع شکلات و ژله در این کارخانه تولید و به چندین کشور از جمله انگلستان، قطر، امارات، آذربایجان و عمان صادر می شود.
این شرکت با توسعه ظرفیت های تولیدی خود روزانه 158 محصول از جمله انواع شکلات، ژله، اسمارتیز و دراژه زمینه اشتغال پایدار برای 300 تن به صورت مستقیم و 500 تن نیز به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده است.
شرکت شیمی آذر جام از جمله شرکت های در لیست تحریم آمریکا، دومین مقصد لاریجانی در شهرک شکوهیه بود. این شرکت در طول 11 سال فعالیت خود، موفق به طراحی پوشش شیشه ای برای ساخت تجهیزاتی شده که نسبت به خوردگی بسیار مقاوم است. این شرکت تنها شرکت در خاورمیانه است که به این فناوری دست یافته است. با تولید این فناوری، جمهوری اسلامی به عنوان یازدهمین کشور دارای فناوری ساخت تجهیزات بسیار مقاوم در برابر خردگی های صنعتی قرار گرفته است. تجهیزات این شرکت بسیاری از نیاز شرکت های پتروشیمی، شرکت های تولید کننده مواد اولیه دارویی و نیز تولید کنندگان مواد بهداشتی را برطرف می کند
مجتمع آزمایشگاهی تخصصی شایان گستر آزما نیز از دیگر طرح هایی بود که رییس مجلس در سفر به شهرک صنعتی مورد بازدید قرار داد. در این مجتمع آزمایشگاهی، تمام تجهیزات و آزمایش های مورد نیاز واحدهای صنعتی تجمیع شده و ظرفیت مناسبی برای واحدهای صنعتی کوچک که نیاز به آزمایشگاه تخصصی دارند فراهم شده است. این مجتمع آزمایشگاهی با اعتبار 50 میلیارد ریال ساخت و تجهیز شده و دارای بخش های آنالیز دستگاهی، فرآورده های نفتی، پلیمر و بسته بندی، میکروبیولوژی، صنایع غذایی و همچنین آرایشی- بهداشتی است و دارای تجهیزات پیشرفته ای از جمله دستگاه جذب اتمی، کروماتوگرافی گازی و اسپکتروفتومتر است.
بازدید از شرکت تشک رویال آخرین مقصد رییس مجلس در شهرک صنعتی شکوهیه قم بود. این کارخانه با سابقه بیش از 35 سال، انواع تشک، پارچه، اسفنج و موکت را تولید می کند زمینه اشتغال مستقیم 507 تن را به صورت مستقیم فراهم کرده است.