به گزارش بانک و صنعت، آذری جهرمی سخنان خود را با خاطرهای از کودکی خود برای رفع مشکلات آغاز کرد.
وی در ادامه گفت: امروزه وارد اقتصاد دیجیتال شدهایم و همانگونه که شاهد هستیم منابع تجدید پذیر آب در دنیا در حال کاهش است و جمعیت دنیا روز به روز در حال افزایش است و این در صورتی است که منابع در حال کاهش یا تثبیت هستند و نظام اقتصادی نیز به سمت بهره وری حرکت کرده که ابزار بهره برداری آن فناوری اطلاعات و هوشمند کردن ابزار میباشد و فناوری اطلاعات در این راستا به بشر کمک خواهد کرد.
جهرمی در ادامه گفت: ما در کشور خود دچار چالش بحران آب و کمبود برق هستیم و این دو موضوع از چالشهای اصلی این روز های ما است. اما برای حل این مشکلات ما جوانان قوی داریم که در شرایط سخت توانستهاند رشد کنند و در سطوح دانشگاهی و غیره ظرفیتهای مختلفی را داریم که با سطوح دانشمندان دنیا برابری میکند.
وزیر جوان در خصوص تحولات دیجیتال گفت: ما با مرور این 4 سال می توانیم تحولات دیجیتال را در زندگی روزمره خود ببینیم و باید برای دو امر چالش و ظرفیت به نوپاها کمک کنیم و وظیفه حاکمیت هموار کردن چالش های پیش روی آنها میباشد و باید به جای تصدی گری به جوانان کمک کنند و این امر رفع چالش ها با کمک خلاقیت و ابتکار جوانان و بخش خصوصی قابل حل می باشد. وزارت ارتباطات در این راستا تلاش های بسیاری کرده است از جمله: گسترش فرهنگسازی کسب و کارهای نوپا و تحولات و بهره برداری از آنها که دولت خواست این تحولات ایجاد شود. همچنین با تلاش های ما سند تحول دیجیتال به امضا رسید و آبیاری را توانستیم هوشمند که این امر موجب می شود محصولات ارگانیک داشته باشیم و فاصله بین کشاورز و مردم را کم کنیم.
وی در ادامه گفت: کم شدن 35 درصد از منابع آب کشاورزی به این معنی است که توانسته ایم با هوشمندسازی آبیاری؛ 35 درصد به منابع آبی افزوده شود و بخش کشاورزی قول داده است که در بازار خود را به روی کسب و کارهای نوپا باز کند و اجازه فعالیت به آنها دهد.
جهرمی در خصوص طرح های پیش رو گفت: در حال حاضر متاسفانه نتوانسته ایم سند طرح نوآفرین را ثبت کنیم که در حال حاضر در تلاش برای تثبیت آن هستیم.
وی خاطر نشان کرد دوره تحول دیجیتال فرا رسیده است و همه ارگان ها باید همکاری کنند و باعث ایجاد چالش برای نوپاها نشوند و به استارتاپ ها برای تحقق این امر یاری رسانند.
وزیر ارتباطات از رونمایی لایحه صیانت اطلاعات خبرداد و خاطر نشان کرد این طرح تنها برای پیام رسان ها نمی باشد و برای تمامی امور مرتبط به فناوری اطلاعات است.
جهرمی در پایان از وارد کردن کپی رایت به برنامه های توسعه خبرداد و گفت: ما در حوزه سلامت و برق نیز ورود پیدا خواهیم کرد و از استارتاپ ها در این زمینه استقبال میکنیم ، همچنین از پرسرعتتر شدن اینترنت های روستایی و شهری خبر داد.